17 вересня 2022 11:25

"Ми ледь не билися за футболку Роналду": форвард "Львова" розповів, як отримав презент від зірки "Манчестер Юнайтед"

Нападник "містян" Жозе Вітор, який на правах оренди захищає кольори Шеріфа, розповів, як витримав шалену конкуренцію за артефакт від легенди світового футболу після матчу 2-го туру групового етапу Ліги Європи (0:2).


"Футболка Роналдо у мене, і це безцінно. І при цьому на ній є автограф Кріштіану! Пам'ятаю, як після жеребкування, яке відвело нам до групи Манчестер Юнайтед, ми в команді ледь не билися в суперечці про те, хто зможе здобути футболку Кріштіану.

Після фінального свистка матчу з МЮ я підійшов до Роналдо, привітав його з грою та запитав: "Крістіану, можна твою футболку?" Він сказав: "Будь спокійний, я віддам тобі її в роздягальні". Він це сказав спокійно і впевнено, але я нервувався, бо бачив, як решта гравців нашої команди також підходила до Кріш з аналогічним проханням. Я не витримав, і підійшов до Роналдо ще раз: "Крістіану, твоя футболка моя, так?" На що той повторив, щоб не хвилювався.

І Кріштіану нарешті виконав обіцянку. Ми зустрілися біля нашої роздягальні, він віддав мені свою футболку і навіть на ній розписався. Це був дуже важливий день для мене! Я потім навіть не міг заснути – так мене схвилювало ставлення Роналдо до мене», – цитує Вітора Globo.

Нагадаємо, у матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи Манчестер Юнайтед здолав Шериф із рахунком 2:0, а Роналдо забив свій дебютний гол у цьому турнірі.