30 березня 2022 09:45
5

В Україні хочуть заборонити Московський патріархат

Фото - ua.depositphotos.com


Нардепи зареєстрували у Раді законопроект "Про заборону Московського патріархату на території України", повідомляє Телеграм-канал "Правда Геращенко".

Документ пропонує заборонити "діяльність Московського патріархату - Російської православної церкви та релігійних організацій, які є частиною Російської православної церкви, зокрема Української православної церкви.

При цьому Свято-Успенська Києво-Печерська лавра, Свято-Успенська Почаївська лавра, Свято-Успенська Святогірська Лавра та інші архітектурні пам'ятки державного значення, що перебувають у власності чи користуванні Московського патріархату, переходять у власність держави.

Також у документі зазначається, що вся без винятку церковна власність заборонених церков "протягом 48 годин з дня набуття чинності цим законом інвентаризується та націоналізується".

Зараз не можна це робити публічно.
Сховати
Simplefan, от якраз зараз найбільш слушний момент. Зараз, коли у українського народу найбільший рівень ненависті до росії і всього російського потрібно гнати цю рашистсько-ФСБшну наволоч із нашої землі. І будь-кого хто в даний момент заступиться за гундяєвців (Новинського, Усика, Ломаченка, та будь-кого) відсилати вслід за російським воєнним кораблем.
Давно пора! Володимир хрестив Київську Русь, тоді коли на місці Москви жаби квакали.
Слава Богу!
Це слід було зробити вже давно. Відправити цих фсбешників до дому в Мордор.