20 березня 2022 11:40

​Томас Тухель виступив проти виклику гравця "Челсі" до збірної Англії

Головний тренер лондонського "Челсі" Томас Тухель сказав, що захисник команди ріс Джеймс не повинен приєднуватися до збірної Англії через проблеми зі здоров'ям.

Джеймс повернувся на поле після проблем з підколінним сухожиллям в кінці лютого, проте отримав ще одну травму на початку березня. Він не потрапив у заявку на вчорашній матч з "Мідлсбро" в 1/4 фіналу Кубка Англії, який завершився перемогою "Челсі" з рахунком 2:0.

"Йому не варто їхати. У цьому немає ніяких сумнівів. Він все ще тренується індивідуально, інакше ми б привезли його в Лілль і напевно привезли б сюди. Йому потрібен ще один тиждень реабілітації, і я думаю, ми зможемо провести її набагато краще. Відновлення гравців не входить в обов'язки національної команди", - наводить слова Тухеля Sky Sports.

Якщо Джеймс, як і інші основні праві захисники, не поїде в збірну, це залишить головного тренера команди Гарета Саутгейта з проблемною позицією напередодні двох товариських матчів зі Швейцарією 26 березня і з Кот-д'івуаром 29 березня.