25 січня 2022 15:55
32

"Я Володю Зеленського знаю майже десять років і, як не крути, він намагається щось змінювати". Легенда збірної України - про президента України

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький заявив, що в його політичній кар'єрі рано ставити крапку, а також висловив підтримку нинішньому Президенту України Володимиру Зеленському.


- Ви особисто знайомі з Володимиром Зеленським, як оціните його президентство?


- Так, знайомий. Йому непросто зараз. Я Володю знаю майже десять років і, як не крути, він намагається щось змінювати, але не так воно змінюється, як цього хочеться. Людина прагне, щоб ми жили краще, ніж у попередні роки. Я знаю його амбіції, ставлення, знаю його, як порядну, чесну і відкриту людину.


На мій погляд, йому просто не вистачає кваліфікованих кадрів, які зроблять все, щоб країна почала розвиватися в правильному напрямку. Та, звичайно, дуже хочеться, щоб завершилася війна, яка триває на Сході України. Я розумію, як йому важко і що у нього твориться в розумі. Хочеться в нього вірити, що він буде боротися і битися за Україну до кінця.


Я з ним знайомий особисто і знаю його, як людину з великої літери, тому впевнений, що він буде битися до кінця однозначно.


- Розкажіть найкрутішу історію про Зеленського?


- Кожен концерт по-особливому запам'ятовувався. Володя часто приїжджав і в Дніпро на корпоративи, ми з ним зустрічалися і розмовляли. Колись вони приїхали з концертом до Луцька, а ми якраз тоді грали проти Чорногорії, мені ще вдалося того "скаженого дурня" забити з нульового кута.


Ми разом з дружиною разом пішли на концерт у рідному місті. Кварталівці мали їхати одразу після завершення виступу до Ужгорода, на наступний концерт. Але я їх уламав піти повечеряти в гарний заклад в Луцьку. Домовилися посидіти близько години, а в підсумку вийшло майже чотири. Одне - коли вони виступають на концерті, а зовсім інше, коли ти з ними сидиш в компанії з ними всіма, де панує щира і відкрита атмосфера.


- Ще раз пішли б від "Слуги народу" на вибори?


- Всі думали, що Федя пішов в "Зе-Команду", тому що він хоче багато грошей і до корита дістатися. Повірте - ні. Я знаю, як заробляються гроші, і всі свої гроші заробив потом і кров'ю на футбольному полі. Я ніколи не був голодний до грошей.


Але коли у тебе з'являється шанс що-небудь змінити, ти ним користуєшся. Якщо мені ще раз запропонують що-небудь змінити в цій країні на краще, то будемо розглядати, але повинні бути умови, де у мене є своє бачення. Піти просто - значитися для галочки і танцювати під чиюсь дудку, це не моє. Краще буду з дітками в Луцьку займатися, - сказав Федецький в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.

Та ну на.