17 січня 2022 09:38

​Тухель: "Чи міг "Ліверпуль" боротися за титул в минулому сезоні? Ні, у них не було ван Дейка"

Головний тренер "Челсі" Томас Тухель відповів на питання про активність клубу під час зимового трансферного вікна.

"Звичайно, ми постараємося стати краще, але якщо ви питаєте про те, чи потрібні нам нові футболісти, то, як я думаю, нам потрібен просто весь наш склад.

Чи міг "Ліверпуль" боротися за титул в минулому сезоні? Ні. Єдина серйозна різниця була в тому, що вони грали без ван Дейка.

Я говорив про це багато разів: ключові гравці - це ключові гравці, тому що вони є ключовими у всьому, що роблять, і в тому, як себе ведуть.

У нас сильна команда, і мені подобаються її цілі, а також ставлення гравців до справи і голод, з якими вони виходять на поле. Ми хоробрі і все ще готові до гарної битви. Я можу довіряти будь-якому гравцеві, якого випускаю на поле. Керувати цією командою - задоволення.

Але все інакше, якщо гравцеві потрібно щодня боротися за місце в складі, а у нас в команді цього вже давно не траплялося. Якщо у тебе негативний тест, то ти отримуєш величезний шанс потрапити в стартовий склад", – сказав Тухель.

Зараз "Челсі" займає 3-е місце в таблиці АПЛ, на два очки відстаючи від "Ліверпуля", у якого є матч в запасі, і на 13 – від лідируючого "Манчестер Сіті".