11 січня 2022 14:51

​MEGOGO ексклюзивно показуватиме Суперкубок Іспанії з футболу

У середу, 12 січня, о 21:00 на медіасервісі MEGOGO розпочинається ексклюзивна трансляція Суперкубку Іспанії з футболу. Турнір пройде у Саудівській Аравії у форматі «Фінал чотирьох». Його учасниками стануть найкращі команди однієї з найсильніших футбольних ліг світу – La Liga. У першому півфіналі зустрінуться «Барселона» та «Реал».


Головною інтригою матчу стане дебют в Ель Класіко легендарного колишнього футболіста «Барселони» Хаві Ернандеса, який став головним тренером рідної команди наприкінці минулого року.


Напередодні півфіналу, о 20:30, на MEGOGO стартує студія з експертами, в ході якої глядачів чекатиме чимало відомих гостей. Ведучий – Роман Бебех, популярний футбольний блогер та спортивний журналіст. Експертами студії будуть екс-гравці збірної України – чвертьфіналісти Чемпіонату Світу-2006 – Андрій Воробей та Владислав Ващук.


Коментуватимуть протистояння «Барселони» та «Реалу» Віталій Кравченко та Сергій Лук’яненко.


В іншому півфіналі зіграють чинний чемпіон Іспанії мадридський «Атлетико» та минулорічний переможець Суперкубку «Атлетик» з Більбао. Їхнє протистояння відбудеться 13 січня і розпочнеться о 21:00. Цей півфінал, а також фінальний матч, що розпочнеться у неділю 16-го січня о 20:30, коментуватимуть – Вадим Скічко та Роман Бебех. Напередодні фіналу заплановано студію з ведучим Романом Кадєміним.


Трансляція Суперкубку Іспанії відбуватиметься на власному каналі MEGOGO Футбол Перший та у розділі «Спорт». Перегляд доступний за передплатами «Максимальна» (299 грн/міс) та «Спорт» (199 грн/міс).


Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), Copa América та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.