9 грудня 2021 13:33
18

"Хочу е***о тобі набити!". Євген Селезньов потрапив у новий скандал - він ображав і погрожував ведучому шоу "ТаТоТаке"

Це відео - запис розмов Андрія Сеньківа з форвардом Минаю Євгеном Селезньовим. Спершу екс-форвард збірної України мав претензії до ведучого ютуб-каналу ТаТоТаке через розповсюдження інформації про порушення футболістом дисципліни (випуск №269). А потім – і щодо слів Сеньківа про загальну атмосферу та дисципліну в Минаї (випуск №271). Тут до Селезньова доєднався і тренер команди Ігор Леонов.


Обережно, багато нецензурної лексики, погроз, абсурду і сарказму!


P.S. Ведучі шоу ТаТоТаке не хотіли розповідати цю історію після першої серії дзвінків – таке іноді трапляється, люди на емоціях можуть наговорити різного. Але після другої хвилі, коли погрози стали максимально буквальними, ми змушені оприлюднити їх. Бо переконані – ні футболіст, ні будь-хто інший не має права дозволяти собі таке ставлення до журналістів, які просто передають вболівальникам інформацію.



Чепушила, а не футболист
Пусть это г0вно-команда наконец исчезнет с футбольной карты страны, если они этого недоразвитого взяли себе значит вся команда такой же калосборник. А тунца давно надо было отправить к своему блатному кумиру в ростов
"не простой человек на Украине"
Они когда волнуются, то говорят по-настоящему, так как в говорят в кругу близких)