25 жовтня 2021 13:21

​Вихованець "Динамо" вирішив покинути Казахстан і повернутися в Україну

Вихованець київського "Динамо" Євген Чумак, який останнім часом виступав у Казахстані за "Туран", розповів Meta-ratings.com.ua про те, де планує продовжити кар'єру.


"У нас залишилося 10 днів до завершення чемпіонату, буду повертатися вже додому, в Україну. Ми вже виконали своє завдання - не вилетіти з вищої ліги. Наша команда була в зоні вильоту, але за два тури до завершення чемпіонату ми вирішили цю проблему. Тому два матчі, що залишилися, будемо грати просто для себе, без будь-яких переживань.


Плани - спочатку відпочити. Тому що виходить, що з цим вірусом не вийшло. Після минулого сезону приїхав додому на два тижні, а потім вже назад повернувся, тому нормально відпочити не вдалося. Зараз треба відновитися психологічно і фізично, а потім вже шукати собі новий клуб. Хотілося б знайти хороший варіант в Україні, важко їздити по таких далеких країнах. Зараз поки варіантів немає, ще ні з ким не спілкувався, ще рано.


Пограти в Першій лізі України? Можливо. Якщо буде команда із завданням, то так. Не хотілося б в середині турнірної таблиці бродити, ні за що не боротися. Якщо буде команда під УПЛ, із завданнями, буде фінансова стабільність. Не хочеться їхати і грати безкоштовно".