13 жовтня 2021 00:26
24

Олександр ПЕТРАКОВ: "Мені говорили ще раніше міняти Шапаренко. Відповів: "На кого? У нас немає такого креативного хавбека"

Наставник збірної України Олександр Петраков прокоментував нічию з Боснією і Герцеговиною.


- У роздягальні всі засмучені. Результат негативний. Зіграли внічию. Знали, що все одно в Боснії і Герцеговині буде лобова гра. Ще буде матч боснійців з фінами. Так що я подякував хлопцям за гру. Потрібно готуватися до останнього матчу. Щоб грати на такому рівні, потрібно забивати свої моменти. Не забиваєш ти-забивають тобі.


Чи правильно я вибудував гру з тактичної точки зору? При пропущеному м'ячі Ми сильно глибоко сіли. Матвієнко і Соболь грали з зазорами. Що стосується замін, то ще в перерві Яремчук просив заміну. Ярмоленко говорив, що йому важко. Шапаренко теж підсів. Він молодець. Відіграв весь матч з Фінляндією. Але він теж не залізний. У мене ні до кого немає претензій. Вихід Сидорчука? Думав перейти на схему 4-4-2, поміняти захисника. Забарний і Кривцов теж втомилися. Але потім подумав,що програти у Львові буде зовсім...


Степаненко сказав, що нам потрібно не сідати сильно глибоко і змінювати менталітет? Ми говорили в перерві, що потрібно зустрічати суперника вище. У нас ще був Харатін, але що вже говорити. Думали з Кампомаром раніше міняти Шапаренко - на 62-й хвилині, але у нас немає такого ж креативного хавбека. Сидорчук І Степаненко - два однакових опорника. Чому не випустив Довбика, а Сікана? Це моє рішення. Чисто інтуїтивне.

Тарас, так а че: он финов обыграл, а Шева со своими загран-советниками не смог. причем состав у шевы был сильнее - Зина, Малина, Микола, мог и Бую поставить.
Так что игра Петракова эффективнее.
Сховати
bezlim, очень примитивно мыслите
Сховати
Ivan Zaitsev, в простоте сила.
кстати, мудрить тити-каку - это не с нашими игроками, кака это
Что ты несёшь?.. Интересно, не было такого вопроса на прессухе?)
Яремчук - 25 лет, Шапаренко - 23 года. Один замену попросил, второй подсел. Просто фейспалм.
Нет креативного хавбека? Я слышал, в Италии кто-то бегает. Но это ж надо говорить, просить, уговаривать. Барину это не к лицу.
Конец интервью - квинтэссенция работы Петракова. Чувак работает чисто интуитивно, на авось да небось. Двоюродный брат Фоменко. Тьфу
« но у нас нет такого же креативного хавбека» - ахаха, клоун!
Сховати
HIM, сам себя подставил...