18 серпня 2021 21:28
16

"Ингулец" - "Динамо" 1:1. Отчет о матче. Аутсайдер оказался не так прост

Завершувала 4-й тур УПЛ зустріч «Інгульця» та «Динамо». Яка, за домовленістю сторін, проходила на стадіоні імені Валерія Лобановського. «Інгулець» хоче добудувати власний новий стадіон і у другому колі прийняти киян саме на ньому. Тому клуби так і вирішили.


«Динамо» створило свій перший міні-момент у звітному матчі вже на другій хвилині. Це Гармаш головою пробив повз ворота після навісної передачі з флангу. Та і загалом, кияни агресивно почали поєдинок, закривши суперників на їхній половині поля.


Гармаш і надалі був одним з найактивніших на полі. На 7-й хвилині він вдруге пробив. Цього разу з-за меж штрафного майданчика, але знову неточно. «Інгулець» відповів на 9-й хвилині ударом в площину воріт. Швидка контратака завершилася спробою Шарая. Бущан без особливих зусиль накрив м’яч.


І якщо у стартові хвилини «Інгулець» діяв надзвичайно обережно, то надалі все частіше почав переходити в атаку. Можна пригадати неточний удар Полегенька. «Динамо», у свою чергу, може похизуватися ударом Буяльського в руки Шусту та неточною спробою Шапаренка. Крім того, були заблоковані удари здалеку.


Проте така сміливість номінальних господарів дуже швидко минула, і «біло-сині» знову повністю перевели гру на їхню половину поля. Однак захищалася команда з Кіровоградщини дуже пильно та компактно, не даючи особливих шансів чемпіонам.


Спекотно було у карному майданчику «Інгульця» на 34-й хвилині. Швидка атака «Динамо» завершилася ударом Миколенка. М’яч летів повз ворота, і його намагався підправити Буяльський, але Віталій тільки ледь доторкнувся, тому «круглий» так і продовжив політ.


Але у цій атаці найбільше сподобалося, як в епізоді розібралася Катерина Монзуль. Справа у тому, що Шарай і Бартулович фолили проти Шапаренка та де Пени. Арбітриня гру не зупинила, а коли вже атака закінчилася, то показала дві жовті картки гравцям «Інгульця». І обидві були справедливими.


А найреальніші нагоди були у киян в компенсований час. Двічі Шуст грав на виході, та все ж м’яч вибивав недалеко. Спочатку Буяльський опинився на добиванні, але голкіпер дістав м’яч ледь не на лінії воріт. А потім уже Сирота добив після серії рикошетів – Шуст і тут зіграв надійно.


Очікувалося, що динамівці набагато активніше увімкнуться в гру на початку другого тайму. Проте цього не сталося. «Інгулець» продовжив вдало оборонятися. І цей захист дуже відрізнявся від того, який мав місце у чемпіонському матчі для киян у минулому сезоні, коли все закінчилося з рахунком 5:0.


«Біло-сині» билися, ніби об стіну, об оборонні редути номінальних господарів. Розтягнути захист не вдавалося, а ті удари, до яких все ж доходила справа, виявлялися несильними, і Шуст спокійно їх забирав. Так, зокрема, було зі спробами Сидорчука та Караваєва.


Мірча Луческу через Еміля Караса, розуміючи ситуацію, кинув в бій Родрігеса та Вербича. Але не вони організували гол у ворота «Інгульця». Караваєв спробував прострілити з флангу, але ця спроба була заблокована. Однак м’яч відскочив до Олександра, і він спробував знову. Й у підсумку вийшло так, що рикошетом від Шишки «круглий» опинився у сітці воріт!


Проте недовго раділи кияни. На 76-й хвилині «Інгулець» зрівняв рахунок. Коваленко отримав м’яч у штрафному майданчику «Динамо», розвернувся і з гострого кута пробив у ближній верхній кут. Бущан не очікував такого, тому врятувати команду, на жаль, не зміг.


Вирвати перемогу «біло-сині» могли на 82-й хвилині. Буяльський подав на дальню стійку, де Родрігес у красивому стрибку пробив через себе. Здавалося, що це точно буде гол, але Шуст в останній момент виставив руку і здійснив неймовірний сейв!..


А на 90-й хвилині «Динамо» могло втратити навіть нічию. Полегенько обігрався з партнером і опинився перед воротами, відірвавшись від захисників. Павло вирішив не зближуватися з Бущаном, а пробити відразу з-за меж штрафного майданчика. На щастя, Георгій зреагував і зберіг для киян одне очко.


Фінальний свисток зафіксував рахунок 1:1. «Динамо» вперше втрачає очки у новому сезоні. І робить це у матчі з аутсайдером, який до цього не набрав жодного очка... Отож, «Десна» одноосібно очолила таблицю, а «Динамо», маючи 10 очок, залишається другим.

Я надеюсь и верю, что этот дебильный ход с Гармашем-форвардом закончился и за Динамо начнут стабильно играть Рамирес, Шкурин, тот же Антюх. Рано или поздно это должно было произойти.

И сколько уже Луческу будет больничном? Долго это будет продолжатся?
ой аукнеться нам цих 2 очка
Сховати
ben, мальчугану нашли непыльное место на поле .Забьет -честь ему и хвала,не забьет - что вы от него хотите - это не его позиция
"Кажется, это была... комедия!"((((
Какая ЛЧ????
Сховати
Минотавр, скорее трагедия.