21 вересня 2013 21:52
64

Ультрас "Динамо": "Наше терпение не безгранично"

Відкрита заява Ультрас "Динамо" (Київ):

Ми завжди з повагою ставимося до кольорів нашого клубу, до величної історії “Динамо”, ми цінуємо і культивуємо серед нашого руху справжні динамівські якості: мужність, цілеспрямованість, прагнення досягти найвищого результату в кожній справі, рішучу боротьбу із будь-якими труднощами на шляху до своєї мети. Адже якщо ти граєш у “Динамо” – ти мусиш не тільки викладатися на полі на 120%, а й постійно прогресувати. Якщо ти вболіваєш за “Динамо” – ти мусиш бути найкращим на трибуні та поза нею. Якщо ти працюєш у “Динамо” – ти мусиш віддавати всього себе клубу заради перемоги у кожній грі, у кожному турнірі. Це не юнацький максималізм, це – ідеологія, завдяки якій наш клуб здобув свої найбільші перемоги й отримав світове визнання.

Сьогоднішнє “Динамо” – це наш біль. Боляче спостерігати, як команда програє гру за грою, отримує нищівні поразки від команд, титули та здобутки яких усі разом менші за ті трофеї, які має наш клуб. Ми чудово розуміємо тих гравців нинішнього “Динамо”, які викладаються на полі, але вимушені гру за грою вибачатися перед власними вболівальниками. Однак відчайдушних зусиль кількох гравців, навіть найбільш талановитих та відданих нашій команді, недостатньо для перемог. Так само, як і недостатньо лише витрачати гроші на трансфери гравців, не цікавлячись результатами команди, заради яких ці трансфери здійснювалися. Недостатньо без кінця-краю розбиратися та шукати причини поразок, проводити бесіди із гравцями, не роблячи при цьому жодних висновків та дій, аби змінити ситуацію на краще. Недостатньо лише освистувати команду на стадіоні та викладати обурливі повідомлення на адресу клубу в мережі Інтернет.

Ми нікому й ніколи не дозволяли і не дозволимо безкарно ганьбити та ображати наше “Динамо”. І це стосується усіх, у тому числі гравців, тренерів, менеджменту клубу та його власників. Ми вимагаємо від усього динамівського колективу рішучих змін, а не подальших вибачень та розмов про будівництво команди. Ми вимагаємо дій та рішень, а не звітів про витрачені на клуб кошти. Ми поки що все ж щиро сподіваємося на те, що нам не треба буде вдаватися до радикальних дій, аби припинити той сором, який спостерігає багатомільйонна родина уболівальників “Динамо” останнім часом. Але наше терпіння – не безмежне, і не варто його випробовувати.

 Бийтесь до останнього або знімайте форму “Динамо” та йдіть геть!

подписуюсь!
Давно пора
Сховати
самые лучшие болельщики и ультрас--но в последнее время не самая лучшая команда--снимите футболку если не хотите играть или умрите за эту футболку--респект ультрас--дк на всю жизнь