14 серпня 2013 11:07
55

Драку в раздевалке "Динамо" спровоцировал Хачериди?

Скандал, який розгорівся після гри «Динамо» - «Чорноморець» 5-го туру Прем’єр ліги України, набирає обертів.

Російський коментатор Олексій Андронов повідомив у своєму твіттері, що після закінчення поєдинку в роздягальні біло-синіх сталася бійка. Журналістам «ФАКТІВ» вдалось дізнатися подробиці інциденту.

За словами інформатора, який побажав залишитись невідомим, об’єктом нападу став захисник киян Євген Хачеріді, відомий своїм запальним характером.

Нагадаємо, що гравець за власним бажанням попросив заміну на 58-й хвилині поєдинку, через що викликав до себе низку питань як від президента, так і від колег по команді.

З’ясувати у чому причина словесно не вдалось, і в хід пішли кулаки. Хлопців не зупинила чисельна перевага, яка не злякала і Хачериді. Тож в ролі рефері довелось виступити Олегу Гусєву.

Достала уже эта грёбаная звезда! На провакационные вопросы нормально ответить не может! Где мужик, где боец, где преданность клубу, одни сопли. Тренер его гнобит? Смешно! Я сам шахтёр с Донбасса. Но за Динамо всем сердцем с 7лет. А ЛЧ заслужить надо!
Сховати
Где и кому он отвечал на эти провокационные вопросы?
эТо очень хорошо, что парни подрались, значит еще не все потерянно. Если бы они, после такой игры, спокойно сели бы по машинам, и разьехались по домам, то это был бы конец команде. Когда пресс служба Динамо сказала, что это бред, я даже расстроился. Повторяю, после ТАКОЙ игры, как они показали с Одессой, надо было обязательно подраться. это говорит о том, что игрокам не все пофиг.
Не верю, это все провокация!
Та маячня це все. Хіба СаШо лящів надавав.
Команда и тренер ни за что гнобят единственного в команде незаменимого игрока, которого еще и хотят купить главные конкуренты. Как все запущено...
А Андронов на роль провокатора, который информатора прикармливает, не тянет? Почему об этом никто не говорит? Кто такой вообще этот Андронов?
Сховати
Друг Киевского Динамо.
Да по ходу дела скоро Жека сам будет к кротам проситься... Сейчас в сборной Ракицкий с Шевчуком на уши подсядут, подкатит Палкин с чемоданом... Если его гнобит не только Блохин, но и команда... Мда, ШД чувствует ситуацию моментально...
Бійки в Динамо були і при Маслові, і при ВВЛ, і при інших тренерах. І в роздягалці, і на тренуваннях і взагалі у позафутбольних ситуаціях. Таке буває СКРІЗЬ у суто чоловічих колективах. У казармах, що, бійок не буває? Як правило, бійки у командах йдуть лише на користь: виплеснули негативні емоції, спустили пар і далі за роботу. Це внутрікомандна ситуація, бійка інколи навіть потрібна і корисна. У даному випадку є певні сумніви, що бійка була. Це може бути такою ж чуткою, як розірвана Михаликом заява Блохіна про звільнення. Ніхто ж у Динамо офіційно про бійку не говорив.
Может Саня Шовковский попытался Хача вразумить? Ему не впервой...
Отже, відсутність Хача в збірній - зрозуміла.