5 серпня 2013 21:42
50

Партия "Народный рух Украины": "Предлагаем встречать Швецова баннерами "Продажный судья"

Шановні добродії, в Україні на фоні економічних негараздів, конфесійного і регіонального протистояння, демографічної катастрофи, масової еміграції залишилася одна з небагатьох ділянок суспільного життя, яка приносить людям радість. Це – спорт. Під враженням події, яка трапилася в Донецьку четвертого серпня пропонуємо: привітати і здійснювати громадську підтримку тренерів і гравців футбольного клубу «Динамо» Київ, оскільки стаємо свідками створення команди, гідної слави минулих років.

Четвертого серпня вони програли не футболістам клубу «Шахтар», а олігархам, які купили суддю і якому вдалося знищити свято футболу.

У мережі Інтернет пропонуємо не піддаватися на істерично-примітивні оцінки, а висловлювати жаль і співчуття тим людям, які святкують фальшиву перемогу, що обернеться неминучими поразками в міжнародних матчах.

У чемпіонаті України пропонуємо не подавати руки тим гравцям, які травмують суперника або провокують зіткнення, атакуючи воротаря.

На всіх стадіонах України пропонуємо зустрічати суддю Швецова та інших подібних до нього ворогів футболу банерами «Продажний суддя».

Захистимо улюблену гру від цинічних ділків від футболу.

Согласен!!!!!!!!!!!!!!