Автор: Hannover
Зареєстрований: 01.10.2010
Останній візит: 28.12.2016
7 квітня 2013 22:35
21

Ярмоленко за полем. Що передбачено правилами гри.

Підсумовуючи сезон 11/12 практично усі вболівальники і точно все керівництво Динамо було єдиним в думці, що чемпіонство втрачене через Вакса. До розрахунку не приймалися ні якість гри, ні проблеми в колективі, ні боягузлива безпорадність головного тренера. Про них згадували, але більше для проформи. Результат такого самообману – втрати сезону 12/13, мільйонів доларів на комплектацію команди під бачення слабкого тренера, небачений раніше удар по іміджу клубу.

І щоб знову не зациклюватися на суддівстві в єдиному матчі весни, який був здатний показати реальну силу Динамо, надати підґрунтя для роздумів тему куди веде Динамо Блохін, хочу звернути увагу читачів Динамоманії на Правила футболу, що розміщені на офіційному сайті комітету арбітрів ФФУ (http://www.referee.ffu.org.ua/img/teams/c_41.pdf). А саме правило №4 "Екіпірування гравців".

"У випадку будь-якого порушення Правила 4:
• гру зупиняти не варто;
• арбітр змушує гравця залишити поле і привести до належного вигляду свою екіпіровку;
• відразу, як тільки м’яч вийде з гри, гравець повинен залишити поле, аби привести свою форму до належного вигляду, якщо тільки до цього моменту неполадки в екіпіровці не було усунено;
• гравець, якого арбітр змусив залишити поле для приведення свого екіпірування до належного вигляду, може повернутися на поле тільки з дозволу арбітра;
• перед поверненням гравця на поле арбітр повинен перевірити його екіпіровку;
• гравцю дозволяється повернутися одразу, коли м’яч вийде з гри.
Тобто, до зупинки гри Годулян не мав права давати дозвіл Ярмоленку повертатися на поле до зупинки гри. 

Правильно все написав, оці розмови на користь бідних про суддівство і т.д. дістали. Рівний матч, могли ми виграти, виграли кроти. Все було як ніколи чинно, суддя нормально відсудив, програли самі зігранішій команді, все тут.
Да, все в рамках правил. Годулян отсудил на твердую 4.