Автор: Ivan
Зареєстрований: 26.08.2012
Останній візит: 17.12.2015
http://transfermarket.in
26 серпня 2012 23:14
17

Шахтар - Динамо

Знаєте, хочу вам сказати шо в 2009 я почав вболівати за Шахтар, команда виграла КУЄФА, новий стаідон, цікаві трансфери футбоілстів, але (мені зара дуже соромно що я вболівав за них, адже до цього я вболівав за Динамо і в тодішніх дербі, будучи ше малим, пам"ятав як ми збирались сім"ємю і вболівали за Динамо) зараз я зрозумів шо собою являє Шахтар, яка його сутність, але діло не в тому, я знову почав вболівати за Динамо, а знаєте завдяки чому, в команди новий стадіон європейського рівня (правда шеб трансляції з матчу були кращими, а то просто немає слів) , також у команду прийшли футболісти з топ чемпіонатів європи (Франції, Німеччини, Англії, Італії, Іспанії). Мені сподобались нові гравці, особливо Велозу. Команді явно не вистачає перемог щоб у гарячому куванні заліза викувався колектив. А ми, вболівальники, скучили за великими перемогами, нам так невистачає ЛЧ, а вона так близько! На не вистачає КУ і ЧУ, які в останнє були в 2009 році.

Головне зараз показати в Донецьку якщо не перемогу, то те, що ми бойовий колектив, в якому розпочинається нова історія, і дай Бог довести свою силу в Європі (особливо якшо це буде матч Динамо-Шахтар в 1/8 ЛЧ).

Попереду багато матчів і перемог, тому команда з наступного тижня зробить 2 великі кроки в ЛЧ і ЧУ.

 

Особисто моя мрія для цього футбольного сезону, покишо на це півріччя це Шахтар і Динамо в ЛЧ (нарешті ми будемо дивитися ЛЧ і в вівторок і в середу) і Металіст і Дніпро в ЛЄ (будемо дивитися ЛЄ в четверг в 20.00 і в 22.05 ) =) Ось якось так.

"Знаєте, хочу вам сказати шо" не те, що у Вас дуже багато граматичних помилок (а їх багато), а те, що я не розумію суть даного блогу? Розповісти про Ваші вподобання чи мрії? Не думаю, що на сайті є люди які чекають дізнатися "про що там мріє "Ivan"" чи " А чи не вболівав часом "Ivan" за "Шахтар?". Особистом мені , цим блогом, Ви доказали, що Вам максимум 12рочків. Чекаю з нетерпінням подальші Ваші блоги. "Ось якось так."