Автор: Міша
Зареєстрований: 11.07.2009
Останній візит: 19.07.2018
27 травня 2011 13:50
13

Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?

Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3.

Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені. Я нездивуюсь якщо прийде ще один нападаючий Карачолло чи ще хтось. 

У півзахисті такіж проблеми як і у нападі - нехватка кваліфікованих футболістів, коли вилітає хтось один зразу починаються проблеми. Ще в центр є ким замінити основних- Алієв,Гармаш. Але на фланзі серйозні проблеми, ким заміноти Гусєва, Ярмоленка. Немає ким робити повноцінну ротацію команди як у кротів: Едуардо, Степененко, Тейшейта і т.д 

На рахунок захисту, тут все більш-менш ГУД. Справа Данило,Бетао. Зліва Попов,Ель Кадурі. Центр Михалик,Юсуф, Алмейда, Хачеріді. Ще можливо повернеться Діакате. 

Кого запропонувалиб Ви своєму клубу? Яб запропонував Сессеньйона.Цей футболіст недає мені спокою відтоді як він грав проти Динамо. Технічний,швидкий,з прекрасним баченням поля, може зіграти на любому фланзі так і у центрі на відміну від Алієва,в любий момент може вистрілити ззамеж штрафного. Був би хорошим конкурентом для Ярмоли,Алієва,Гусєва,Еременка(Вуко опорник). Грає у швиткий короткий пас якраз під теперішню схему Динамо. 

http://www.youtube.com/watch?v=gSSQIPg8pKU

Мої варіанти: Гамейро, Коноплянка, Джуджак, і ... Русол. Можливо четвірка кращих півзахисників Бельгійської ліги, Роландо, Мусса Сісоко... список великий розкривати повністю не бачу сенсу. Сьомін сказав що буде 2-3 покупки тож крім Сесеньйона треба вказати ще двох.)) Коли офіційно відкривається трансферне вікно?