Автор: Андрей Шахов
Зареєстрований: 26.07.2010
Останній візит: 26.05.2015
3 лютого 2011 20:22
36

Был ли гол?

Те, кто смотрел первый полуфинал Кубка Испании, продолжают задаваться вопросом: а был ли гол в том эпизоде, когда Луиш Фабиано вышел один на один, обыграл Касильяса и бил в пустые ворота, но мяч в них не пустил центральный защитник Рауль Альбиоль.

Ответ на данный вопрос дал испанский канал «Куадро» («четверка»), незамеченный в страстной любви к «Реалу», «Барселоне» или «Севильи». При помощи 3D технологий он тщательно разобрал эпизод с Фабиано и Альбиолем и получить то, что вы можете видеть на снимке.

Всё очевидно: гола не было, ибо по правилам мяч должен полностью пересечь линию ворот, а мы видим, он пересек ее процентов на 80-90.

А может, вместо видеоповторов ввести использование 3D технологий? Да нет, шучу, конечно, хотя и 3D технологии в футболе рано или поздно введут, когда они станут дешевле и не будут такой редкостью и роскошью.

И последнее. Не имеющее отношения к этой теме, но имеющее к "Динамо". "Бешикташ", как и ожидалось, решил дозаявить Уго Алмейду, а не Мануэля Фернандеша.
 

Було, не було.. - все: Проїхали і без 3Д технологій! Показалось судді так - все! Крапка! А то і в Іспанії почнуть шукати "компютерні" голи; а там Президентом Федерації - керівник всієї світової системи арбітражу. Ми вже проходили/проходимо таке, що й ворогу не бажатимеш; а що, як в Іспанії почнеться "льонавсёкупил"??? Це є рухне ниц весь іспанський футбол!! А світовий?- за ним... Кому це надо?
Сховати
Вообще-то я пошутил, о чем там и написано.
Сховати
Ви, Андрію Валерійовичу, можете собі дозволити жартувати (втім, як і я, під настрій); і навіть пожартувати з приводу екстремальних моментів футбольного матчу (нехай і не одразу, а згодом); але є землерийні, яким очі затянуло, вуха заклало, либонь, зачаті без почуття гумору - і риють гній "суркисвсёкупил", "компютерний гол", "суркисвсезло", тощо (а почитайте нижче, корочки СЖУ у вас, мабуть, однакові); і погодьтесь, риють серйозно по всім правилам ідеологічної пропаганди. Оця ж буча, під якою може бути похований весь вітчизняний футбол - це ж не випадково, тут Ви не заперечите. Питання компютерних технологій у футболі - це мухи: будуть вони, чи ні, і, якщо будуть - то на якому рівні - це ще невідомо. А котлети - це наша реальність: живі люди, які і у футбол грають, і судять в полі, і обговорюють його... Краще, маю таку думку, можливі мухи на котлетах обговорювати трохи пізніше: хоча б тоді, коли котлети в шлунку переваряться - відповідно до термінів переварювання що у футболі, що у шлунку. Тобто - після фіналу Copa del Rey.
А у нас Сухоцкий .
Здесь судьи усмотрели то что взятия не было , а гол Лампард на ЧМ , где мяч на 20 - 30 см был за линией , отменили . На месте судьи я бы засчитал мяч Фабиано .