Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 60
Такої відповіді і чекав, але в даному випадку це Ви з першості двору приводите цифри, а я з конкурентних турнірів ... Шахтарю в чемпіонаті б'ють з 25-30 метрів з супротивом в таких умовах будь який воротар покаже хороші цифри, але в Європі зась ... От Норшеланд це той же рівень що і Аустрія чи Русенборг та цифри П'ятова 2,5 ... Можу лише сказати що і мої цифри це маніполювання і Ваші, бо це є поверхневий аналіз, та вибіркова статистика, яка не враховує відстань удару, чи відкритий був удар чи ні ... і так далі ... Можна звичайно на неї опиратись, але вивовди так сказати що ось він воротар номер один в Україні :) по меншій мірі не логічно... Рівень суперників Металіста як мінімум в ЛЕ не поступався рівню суперників в Україні та цифри кардинально протележні для Горяїнова, і для П'ятова навіть з Норшеландом про що це говорить ? Напевне в Україні для Шахтаря створенні умови в яких може видати хороші цифри будь який воротар. Навіть такий відверто посередній як П'ятов.
Показати
Корректно все же сравнивать цифры взятые в рамках одного турнира. Не буду спорить, такая статистика не идеальна, но тем не менее достаточна информативна. Логично, что по воротам лидеров удары могут наноситься с менее выгодных позиций. Допустим если поменять местами Бабенко и Пятова показатели сильно изменятся (хотя не думаю что станут противоположными), но можно сравнить показатели четверки вратарей лидеров УПЛ. Пусть Шахтер сильнее остальных троих, но разница в силе не столь значительна, тогда как отрыв Пятова значительный. Для меня здесь главный и не утешительный вывод в том что мы не имеем никакого преимущества во вратарской позиции перед ближайшими конкурентами, при этом и оборона вызывает беспокойство.
І давайте відразу вимірємо середню температуру по лікарні :) в Єврокубках... Шовковський 2 матчі = 4 удари в рамку - 3 пропущених м'ячі = 1,33. Коваль 6 матчів = 19 ударів в рамку - 7 пропущених м'ячів = 2,71. Лаштувка 8 матчів = 27 ударів в рамку - 11 прощених м'ячів = 2,45. П'ятов 8 матчів = 41 удар в рамку - 15 пропущених м'ячів = 2,73. Горяїнов 8 матчів = 43 удара в рамку - 4 пропущених м'яча = 10,75. Підраховувались матчів групових етапів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи + матчі 1/8 ЛЧ та 1/16 ЛЕ. Якщо будуть бажаючі зробити похибку на суперника, то в П'ятова космічний показник з матчах проти Норшеланда - 2 матчі = 5 ударів в рамку - 2 пропущених м'яа = 2,5. І тепер саме цікаве - виходить Горяїнов не просто кращий воротар України, а з таким показником 10,75 - він може вважатись кращим в Європі ! То може не варто так однобоко маніпулювати цифрами - ?
Показати
Отличные примеры! Лучше и не скажешь! При всем уважении к чужому мнению и к труду в целом, Умник неоднократно мною замечен именно в манипулировании статистикой.
Гм, начнем с того, что манипулируете цифрами вы а не я. Почему? Я привел цифры в рамках одной замкнутой системы, где каждый сыграл с каждым и не один раз и все вратари пребывают в относительно одинаковой ситуации, они все играли против одинаковых наборов нападающих других клубов. Вы выдергиваете статистику игроков из разных по силе групп с разными атаками и пытаетесь этим манипулировать. С таким же успехом вы могли сравнить Пятова с вратарями из первенства Новой Зеландии или вашего двора ;-)
По ЛЧ 41 удар = 13 пропущених, не полінувався і порахував, Пятов рівень Богатінова і решти з статистикою 3,1 ...
Показати
І відразу додам з Норшеландом 5 ударів 2 мяча, з двох матчів = 2,5 = Надь.
В Німеччині грають в суботу після ЛЕ в четвер - і ніхто не жаліється на календар, тут на рівному місці роздули скандал ... Які взагалі тут проблеми.
Показати
Разницу ощущаешь - играет клуб, а вопрос стоит о возвращении игроков из сборных, которые выступают в разных странах, перелеты... Да что тебе объяснять, если такое пишешь!:)
Ты читать умеешь? Блохин просит РАВНЫХ условий для всех. Днепр и Металл играют на день позже, тем более, что у хорьков вызвут одного Горяинова на лавке посидеть, а может и не вызовут, а тут Ярмола и Ко отбегают с языком на плечах 90 мин.
:) Є продинамівські арбітри є продонецькі - умовно звичайно, бо твердих доказів немаємо ... продонецькі арбітри "тягнули" Шахтар і при керівництві Суркіса, що може завадити продинамівським "тягнути" Динамо при новому керівництві ФФУ - ? В колоду Суркіса входить Можаровський який досить часто помиляється на користь Динамо, в даному матчі в 1 т. свистів як заведений щось біля 22 проти 8 :) це було грубе підсвистування в одну сторону - не допомогло, вирішили не помічати явних офсайдів. Така ситуація як не дивно на користь і Динамо і Шахтарю - тому і змін ніяких в арбітражі не відбувається - лише проблема щоб на очний матч між ними попав "свій" арбітр ... але ми маємо право хочаби говорити про це - ? Чи ні ...
Показати
Офсайд був. Я думаю жоден адекватний вболівальник Динамо цього відкидати не буде. Але щодо того, що Можаровський давав ліві штрафні Димано і взагалі свистів не по ділу...Шановний, ну це просто смішно. Волиняни весь матч били динамівців по ногах, компенсуючи брак майстерності грубістю. Так що давайте не будемо вдавати з себе об'єктивних, коли Ви очевидні речі не бачите.
Офсайд був. Я думаю жоден адекватний вболівальник Динамо цього відкидати не буде. Але щодо того, що Можаровський давав ліві штрафні Димано і взагалі свистів не по ділу...Шановний, ну це просто смішно. Волиняни весь матч били динамівців по ногах, компенсуючи брак майстерності грубістю. Так що давайте не будемо вдавати з себе об'єктивних, коли Ви очевидні речі не бачите.
Бред, любого судью Донецкое "быдло" может перекрутить в "продинамовские судьи". И по этому матчу кроме гола трдно что-то "предъявить" судье.
Давайте будемо якось по темі вести спілкування. До чого тут ФФУ ?
Показати
А до чого "колода Суркиса"?
За темою.Добре.Дивіться повтор з різних точок і зверніть увагу де стояли арбітри ... Дуже важко зрозуміти хто бив по м'ячу - Аруна або захисникк.Інколи буває що по м'ячу одночасно б'ють два гравця.Я дивився повтор з різних ракурсів і тільки з одного добре видно що пас віддавав Аруна.Якби ще був як у хокеї суддя за монітором то гола би призначено не було. Але була ще одна помилка тепер на користь Лучан.На 61-ій хвилині арбітр зафіксував положення поза грою у Брауна котрого не було...Так що шановний якщо пишете правду то пишіть усе до кінця..Я навіть не згадую скільки раз не за правилими зупиняли Ярмоленка,Аруну і Безуса...Вважаю що волиняни награли на червону картку..
Це момент передачі, нижче користувачі скинули відео можете переконатись, навіщо обманювати себе ?
Показати
Пас в каком направлении был?
:)цікава позиція, мічена колода не моя, але яким боком вона стосоється цієї гри ?
Показати
Суркиса давно нет в ФФУ, а ты про его колоды рассказываешь!
Ну все не все, а Можаровський давно в колоді Суркіса, думаю це не новина ні для кого. Можна списувати на людський фактор, але в даному випадку - боковий ідеально розташований ... не думаю, що Динамо потрібні такі перемоги - це тільки відкладає проблеми колективу ...
Показати
А офсайд фиксируется если отдающий пас игрок ближе к воротам чем последний защитник? По моему нет. Может я и ошибюсь...
Жду очередной лажи в пользу шахтёра. Проблемы... О да, как показала игра с Боруссией, есть проблема в виде фарм-клубов, не думаю, что шахтёру нужны такие победы со всеми вытекающмим :) А вот человеческий фактор никто не отменял и не нужно видеть в этом только злой умысел в виде "Можаровський давно в колоді Суркіса". Всех болел Динамо с волевой заслуженной победой.
Ты бы в свою крапленую колоду смотрел сначала, Арендовец, Метдон, Заря, Черноморец, Ворскла, продолжать будем придурок?
А при чем тут Можаровский? Офсайд фиксирует боковой судья. Главный арбитр ждет отмашки и потом свистит. Нет отмашки бокового -- нет офсайда.
http://4.firepic.org/4/images/2013-03/10/guqeuhqf3xwc.jpg Важко зрозуміти, як арбітр не побачив оффсайд :) перебуваючи в ідеальній позиції.
Показати
Что, опять Суркис всё купил:)
Це не момент пасу. Нафіга сюди тягнути цю жовтизну?
крот он и в африке крот! это не момент передачи! пересмотри видео! да! оффсайд был! но не такой очевидный как ты описал! в момент передачи Они практически на одной линии и лайнсмен явно не в той позиции...
Автор: Nazgul
18 серпня 2013 08:04
Тренер для «Динамо»
Можна безкінечно довго перераховувати тренерів, які будуть значно переважати наставника киян в всіх компонентах тренерської роботи, до прикладу в Німеччині працює 1070 тренерів з ліцензією (Pro), яка дозволяє очолювати будь-який професійний клуб в світі, і кожен з них володіє значно більшим багажем знань від наставника динамівців...
Автор: Nazgul
4 червня 2013 12:38
Скаут UA-Футбол. Роман Яремчук
Роман Яремчук Форвард, гравець юнацької збірної України. Народився 27 листопада 1995 року у місті Львові, вихованець школи команди львівських «Карпат» і київського «Динамо».   Загальні відомості Яремчук розпочав займатись футболом у віці шести років у школі львівських «Карпат»...
Автор: Nazgul
13 травня 2013 22:17
75 хвилин з Валерієм Лобановським
До дня світлої пам'яті великого Тренера пропонуємо Вашій увазі унікальний телепродукт. У 2002 році Олексій Андронов і Семен Случевский записали велике інтерв'ю з Валерієм Лобановським. Його фрагменти увійшли в інший фільм, але саме по собі воно виявилося настільки інтресним і грунтовним, що автори вирішили опублікувати його в повному обсязі...
Автор: Nazgul
2 травня 2013 16:18
Скаут UA-Футбол. Дмитро Хльобас
Дмитро Хльобас народився 9 травня 1994 року в місті Лохвиця полтавської області, нападник команди київського «Динамо». Вихованець ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. З 2008 по 2011 рік в ДЮФЛ виступав за «Динамо» (Київ).29 липня 2011 року молодий нападник дебютував в матчі молодіжних команд «Металург» (Донецьк) - «Динамо» 0-2...
Автор: Nazgul
23 квітня 2013 01:26
Юрген Клопп та філософія "Боруссії"
Jürgen Norbert Klopp  
Автор: Nazgul
18 квітня 2013 23:58
Один день з Жозе Моуріньо. Частина третя
Матеріал Гері Каннена, який є помічником тренера по жіночому футболу в університеті Цинциннаті.   Переклад та адаптація "Nazgul". Jose Mourinho. Pre-match talk. "Ми не можемо програти гру, я не хочу на вас тиснути і говорити, що ми повинні виграти. Але ми не можемо програти...
Автор: Nazgul
18 квітня 2013 03:24
Один день з Жозе Моуріньо. Частина друга
Відео тренування вправ сходи та манекен, особливу увагу варто звернути на удар Роналду в кінці відео ролику.   Один день з Жозе Моуріньо. Частина друга
Автор: Nazgul
17 квітня 2013 02:38
Один день з Жозе Моуріньо. Частина перша
Один день з Жозе Моуріньо. Частина перша  
Автор: Nazgul
28 березня 2013 21:53
Dennis Praet. Scout
 Денніс Прат. Останнім часом в Бельгія є чи не головним постачальником талантів в провідні ліги Європи, чого варті лишень імена Едена Азара, Маруана Феллаіні, Акселя Вітселя, Ромелу Лукаку чи Стівена Дефура...
Теги: #Прат
Автор: Nazgul
8 березня 2013 01:06
Перший іспанець для "Динамо". Лукас Перес Мартінез
Лукас Перес Мартінез народився 10 вересня 1988 року в Ла-Коруньї, Іспанія. Розпочав свій футбольний шлях в футбольній академії клубу «Депортіво Алавес», де він ввібрав в себе основи гри, які продовжив розвивати в академії футбольного клубу «Монтанерес», а згодом «Орденес»...