Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 106
Хоча остання мнєніє Мармазова прочитав по діагоналі (вистачило кількох перших речень щоб інтерес втратити), але все ж таки поставлю блогу "-". Поясню: 1. А хіба для того щоб висловлювати власну думку (попри мешти яка вона по своїй суті) людина повинна попередньо звільнитися з роботи? В тому ж журналі власну думку висловлює Андрій Шахов. Так, він не отримує з клубної каси Динамо грошей. Але хтось готовий повірити, що він любить Динамо менше ніж Мармазов Шахтар? Я наприклад дуже заздрю Мармазову, що він отримує гроші за те, що переважна більшість з вболівальників любого клубу робила б за хліб і воду. 2. Шельмування в полеміці з Франковим. Так і Артемові слова без будь-якої шкоди для справедливості можна ділити на два. В даному випадку всі претензії до Мармазова полягають в: "А наш Франков складніше бреше". 3. Я бачив Вашу відповідь Successor. Але все рівно залишився при думці, що Грачева Ви принизили. Не можу пригадати що-небудь з коментарів донецького ветерана, але навіть якщо є зерно правди у Ваших словах, є така правда, яка в слух не говориться. 4. На рахунок динамівців на постах. Не знаю як Вам, а мені соромно, що Чубаров носить звання заслуженого тренера України. Мені було дуже ніяково коли ГСМ призначав Саленко головним тренером збірної України по пляжному футболу. Мене бісить, що пошуки тренера національної збірної зводяться до тасування колишніх динамівських ветеранів. Я як доросла людина цілковито усвідомлюю, що діється це з подачі ГСМ. Так, по закону не карається. Але як на рахунок моралі, про яку Ви самі згадуєте на початку блогу?
Показати
Если б Мармазов только о футболе, а то ведь подпевает знакомую песню: "никто нас не любит, но мы чемпионы всем на зло!" И не только ведь о футболе поет, вот что противно. И не только ведь он, а и многочисленные Морозовы, Денисовы, Ракицкие...и все в едином порыве, все единогласно, все преданно визжат...чудеса творит кормящая ладонь большого и рыжего брата Тошно.
Я к отметкам еще со школы отношусь тривиально :) А вот по Вашим претензиям имею что сказать: 1) Как писал Жванецкий: - "Если он так не хорошо говорит, значит он и думает не хорошо". Мармазов сколько угодно может тельник рвать за Шахтер, но это не говорит о том, что он должен при этом делать хорошую мину при плохой игре, т.е. надевать ризы не только себе, а и аудитории! 2) Франков, хочу Вам заметить, обычно рассуждает! Он крайне редко выводит категорически! Его обычный стиль (кроме Реала и Челси) - это сопоставление фактов и факторов, подход с различных сторон воззрения, приведение аргументов как "за", так и "против". На этом легко сыграть оппоненту, если он рассчитывает на мелочность при восприятии. Т.е. именно таким людям, как Мармазов. 3) Насчет Грачева, еще раз: если я написал, что человек не блещет умом, то это не значит, что назвал его идиотом. Если угодно, я о себе могу сказать то же самое: Не блещу умом! Это правда. Но от него я слышал по ТВ такие загибы, которые ни сказать, ни описать... 4) Давайте все-же уточним: ГСМ - это горюче-смазочные материалы :) а ГМС - это Суркис-старший :)) У меня к Вам вопрос: насколько близко Вы знакомы с Чубаровым и с его деятельностью в футболе, чтоб стыдиться его звания? А когда Кантона был тренером по пляжному футболу сб. Франции Вам тоже было стыдно? А когда Краковский 3 года был тренером вратарей в Динамо (да, когда-то сыграл однажды (!!) в форме ДК), при живых и здоровых Чанове, Михайлове, Жидкове, Кутепове, Ковтуне - это как? Далее: какая команда давала сборной Союза львиную долю игроков в конце эпохи? Игроки какой команды трижды становились лучшими на континенте (Шеву считаем, т.к. багаж отсюда, а не из Милана)? Это только поверхностные и наводящие вопросы, которые подсказывают, что альтернативы практически нет.
Берлін радянські війська "взяли" 2 травня 1945 року.
Показати
даже раньше, 2-го немцы безоговорочно капитулировали
Коментарі по темі:
Так ван Боммель тільки один сезон за Мілан відіграв. Яка він до біса легенда.
Показати
А где я о легенде написал? Я о Ван Боммеле, как о ветеране говорю. И вел речь не в контексте "легенд", а в контексте "ветеранов". Добавил просто к слову. Но не суть важно. Кстати, Ван Боммель полтора года там отыграл. Его из Баварии в январе 11-го подписали.
Коментарі по темі:
Не сперечаюсь із загальним контекстом. Тут все занадто правильно сказано, щоб щось сказати поперек. Але є одне "але" мені вже починає свербіти: ------------------------------------------------------------- "Именно так поступил "Шахтер", пригласив на работу селекционера из Порту. И это, пожалуй, лучшее ихнее приобретение за последние годы" ------------------------------------------------------------- І що це чудо португальське привезло? Бруно Ренана, який схоже грати за Шахте не скоро буде. Алана Патріка, на словах шалено перспективного. А на ділі мені не зрозуміло як він має хоча би добратися до основи через голови Мхітаряна та Тейшейри. Дентіньо - незрозумілої якості заміна Вілліану. А ще кого? Може досить приписувати Донецьку звитяги яких вони не здобули? Це вже прояви комплексу неповноцінності, щоправда на початкових стадіях.
Показати
Я всего лишь привел пример. Может быть не самый удачный. Но по крайней мере, та селекционная служба что работает в Динамо сейчас (если это вообще можно назвать "работой"), в первую очередь нуждается в усилении, даже больше чем сама команда. А для этого в нее необходимо вложить деньги, и не 5 тыс. в месяц.
Під другим я розумів не Гармаша :). Над Денисом треба працювати не покладаючи рук. Це майбутнє. При чому дуже близьке.
Показати
понял, второй - друг первого. впрочем, на счет Жени также не согласен. С ним также можно да и нужно поработать.
По комплектації категорично не погоджуюсь. Зараз першочерговим завданням повинно стати нормалізація внутрішньокомандної атмосфери. Тобто прибрати блатного, тусовщика та двох психів (щодо персоналій чисте ІМХО). Протягом першого кола їх замінити за рахунок наявної молоді. Того ж Каливінцева, Рибалки, Трубочкіна. Потребу в підсиленні повинен визначити новий головний тренер, але не з самого старту, а виключно після ознайомлення з командою.
Показати
На счет Хачериди и уж тем более Гармаша - это явный перебор (и это мягко говоря). Усиление нужно сейчас и ровно на только, на сколько нам необходим результат. А результат клубу Динамо Киев нужен всегда.
З порушення правил розпочалась атака. Це різні речі. Тим більше суддя стояв прямо за спинами, з його ракурсу стик не побачити було цілком реально. Все як заповів нам Колліна. Що бачу те і суджу. Поки що без упередженості. Давайте дивитися правді у очі.
Показати
Цікаво що в Степаненка було вже два таких епізоди, порушення правил на марлосі і тут же вихід Адріано під кутом на Дишленковича - це вже два епізоди! один випадковість, два вже не зовсім випадковість, можливо і не засуджує, але симпатизує - десь так буде правильно після першого тайму ...
Особливо коли офф-сайд Андріано малювали :).
Показати
Гол, забитий з порушенням правил, дорожче любого поза грою!
Цитата з Террикону. В оригіналі останнє речення звучить: "Но если честно, как меня уже достали эти реабилитации, б....ть!!!"
Показати
Я это нашел на сайте Футбол 24
Я, наприклад, коли читав вью, подумав, що на увазі мається президент клубу Ахмєтов. Яким боком Українська правда ПРЯника приплела - поняття не маю.
Показати
))) 100% СаШо если и говорил такое, то про президента клуба, но никак не про "шапошного короля"
Автор: Hannover
25 вересня 2013 12:22
Quid prodest? Частина друга.
У попередньому блозі я навмисне по мінімуму зачепив тему критеріїв якими оцінюється поведінка вболівальників з боку FARE. Їх як таких виявляється в природі не існує. Тобто сидить "доброволець" на трибунах та занотовує все, що відбувається навколо...
Автор: Hannover
25 вересня 2013 11:27
Quid prodest? Частина перша.
Одне з найдревніших запитань зберігає свою актуальність і до наших днів. Проста, як мяч, формула і по сьогоднішній день спрацьовує практично безвідмовно. Головне пам’ятати – щоб вірно зрозуміти кому вигідно, потрібно чітко розуміти що саме відбувається. І так, насамперед...
Теги: #FARE
Автор: Hannover
7 квітня 2013 22:35
Ярмоленко за полем. Що передбачено правилами гри.
Підсумовуючи сезон 11/12 практично усі вболівальники і точно все керівництво Динамо було єдиним в думці, що чемпіонство втрачене через Вакса. До розрахунку не приймалися ні якість гри, ні проблеми в колективі, ні боягузлива безпорадність головного тренера...
Теги: #Годулян
Автор: Hannover
8 квітня 2012 12:14
Юрій Бакс
Авторство не моє. Просто надибав.  
Теги: #Вакс
Автор: Hannover
29 серпня 2011 17:35
Оп-па!
Вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський понад п'ять годин перебуває на допиті у Печерському райуправлінні МВС. Про це "Українській правді" повідомив Євген Щелкунов, п...