Автор: ulyanofffyodor
Зареєстрований: 31.07.2020
Останній візит: 09.11.2020
31 липня 2020 09:44

"Что-то с памятью моей стало..."

Слова цієї пісні з легендарного фільму якнайкраще підходять під нинішню ситуацію.

Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс якось дуже швидко забув нападки на його клуб і на його брата, які тривали 12 (!) років. А, ну так, від же ж цивілізована людина. Не знав, що цивілізованість визначає фраза "йому хоч в очі сци, а він - божа роса".

..

Ну, гаразд, немає в Суркіса гідності. Це - таке... буває. Але ж він і його найманці хочуть, щоб і нормальні вболівальники забули свою гідність. "У нас умные болельщики..."(С). Розум - у склерозі? Чи у відсутності гідності?

Тобто можна роками лити на когось лайно, а потім, навіть не вибачившись, прийти і працювати, як ні в чому не бувало? А всі мають обтерти з себе лайно і тішитись, що нам таке щастя привалило? І є ж купа дописувачів на цьому сайті, які так і зробили. "А що, в нього ж робота така була". "Тепер він за нас".

А як вам ось це: Бывший тренер «Шахтера» Мирча Луческу считает Украину и Россию одной страной. "После Донецка мне не было сложно адаптироваться. Россия и Украина для меня – одна и та же страна. Их разделила случайность, история. Но для моих сверстников это все бывший Советский Союз. Обычаи и жизнь здесь одни и те же, способ мышления идентичен, тип поведения – тоже."

Теж нормально, що "ми - адна страна"?

А як щодо іншого "любімца публікі", якого теж хотіли бачити в Динамо: "Я не знаю, есть ли в Крыму российская армия, но я знаю, что там есть русские люди и не все они согласны с Киевом. Полагаю, наш президент поступает правильно, когда говорит, что русских нужно уважать и защищать. Ведь США тоже защищает своих людей в других странах", - заявил Семин в комментарии "Обозревателю".

На вопрос, от кого защищает Россия и что угрожает русским в Крыму, Семин ответил: "Я не знаю, кто им конкретно угрожал, однако моя страна поступает правильно, что не оставляет в беде население Крыма."

Теж ОК? То хто ви після цього? Патріоти?