Автор: голос звідусіль
Зареєстрований: 01.04.2013
Останній візит: 01.03.2014
11 лютого 2014 20:24
10

Діагноз? експерт.

Футболісти зазвичай ідуть на пенсію досить рано, і закономірно що вони знаходять собі роботу після закінчення спортивної кар`яри. Більшість займає посади в футбольних клубах ( тренерські , управлінські) інші спроможні заробляти тільки футболом і навколофутболом гордо називають себе ЕКСПЕРТ. Варто зазначити що саме слово ЕКСПЕРТ ні до якої роботи не зобов`язує, воно абстрактне, вони не журналісти , ведучі, кореспонденти, дослідники чи аналітики.

    Якщо ви невмієте кулінарити але любите їсти ви можете стати екпертом з їжі, невмієте співати станьте експертом з музики. Безумовно деякі з них грамотні і дійсно добре доповнюють огляди футбольних матчів, абсолютно нормально що колишні гравці коментують гру, ігрові моменти. Тільки нажаль часто вони виходять за межі того на чому розуміються. В цьому плані особливо виділяється Леоненко

Саме час зазнасити що я не хочу нікого образити просто намагаюсь проаналізувати дії особи.

Останнім часом експерт Віктор перетворився в критика Вітька. Всі погані Д дурні , повільні не те щр я колись був так можна описати всі інтерв`ю пана Віті. Він напевно думає що люди забули  що він втук з Московського Динамо і Київське, часто порушував дисципліну, вступив в конфлікт з Валерієм Лобановським та й провів на високому рівні всього 3 сезони. Як тут не згадати постійну критику Мілевського який практично пішов по його слідам?

Останні його висловлювання мене настільки збентежили що я засумнівався в його психічному здоров`і і вирішив розібрати його відповідь Андрію Ярмоленку:

Слова В. Леоненка приводять ся мовою оргіналу

 Высказался я очень жестко потому, что считаю: если человек зарабатывает очень много денег, значит – должен что-то уметь - гроші перша причина його жорсткого висловлювання, напевно він ображений що менше заробляв і думає що грав краще. Критика не гри а саме невідповідності зарплати і вміннь футболіста.

 Если бы Ярмоленко играл в мое время, то я бы его обматерил, а Лужный – просто съел- важливо що це стосується не окремого епізоду чи одної гри,  і випливає що в його час було грати важче.

Когда Олег только к тебе подбегает – уже страшно- Отже Лужного Вітьок вважає найсильнішим захисником. Мені здається що Андрій грав проти сильніших захисників

Я не прячусь. Если Ярмоленко смелый – пусть приходит на программу, и там все обсудим-  це називається "брати на понт" напевно гордість не дає запросити в студію цивілізованими нетодами тому проявляються Донецькі замашки.

 Ему нужно слушать меня, а не обижаться- Це взагалі перл.

 

 

Шукати у гуглі не було часу і бажання. Але все одно назва кафедри, ІМХО, невдала. Мабуть більш точно було б "протидії", а не "протиборства". Про Академію (з великої літери!) СБУ та її підрозділи нічого сказати не можу, бо цей ВНЗ з відомих причин шифрується. Але доводилося спілкуватися з деякими випусниками і навіть викладачами Академії. Чомусь всі вони з досить специфічним мисленням, яке не вписується у загальні норми. Мабуть всіх вас там добряче обробляють методами НЛП та ін.
Вибачайте, але не існує поняття студента кафедри (до речі, назва цієї кафедри досить дивна, я б сказав, фейкова, та ще й з великої літери). Освіту здобувають у виші, де багато кафедр і людина набуває комплексні, системні знання (що дозволяє працювати не лише за спеціальністю), а не на одній кафедрі. Скажу відверто: як для майбутнього психолога мова у Вас досить плутана, а це вже непрофесіоналізм.
Сховати
да уж..."студент Кафедри" звучит как то необычно ). Возможно это курсы повышения квалификации специалистов по специальности. У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка Кафедру інформаційно-психологічного протиборства, яка функціонувала з вересня 2006 року, було трансформовано в листопаді 2012 року в кафедру військової преси та інформації, а в 2013 році – кафедру зарубіжної воєнної інформації як структурний підрозділ військового гуманітарно-лінгвістичного факультету.
Сховати
Звісно острммуються компленксні знання з різних кафедр але групи закріплені за кафедрами які ними керубть і надають спеуіальні знання. Кафедра інформаційно-психологічного протиборства Всходить до Навчально- наукового інституту інформаційної безпеки академії служби безпеки України. Гугл вам допоможе
я засумнівався в його психічному здоров`і і вирішив розібрати його відповідь ===================================================== Автор, Вы кто такой? То, что Вы эксперт- я понял. Не понял только психотерапевт или психоаналитик с футбольным уклоном, может судмедэксперт ? Автор, Вы кто ???
Сховати
Я просто студент Кафедри інформаційно-психологічного протиборства. Досить грунтовно вивчаю психологію, в тому числі й психологію спорту. Надіюсь вас задовольнила моя відповідь
Сховати
Ясно-понятно. Спасибо.
Вы меня простите, но эксперт со словарным запасом Эллочки Людоедки, у которого на лбу большими, церковно-славянскими буквами выбито: "ХАМЛО", который сам себя считает великим игроком, известным в узком кругу ограниченных людей - это уже само по себе нонсенс.
Сховати
У нас такой тролль как Леоненко - эксперт, в жэке - бокопоры - мастерами называются, ну а в правительстве - об этом даже не стану писать...Так у нас во всем...Страна искривленного сознания(
Сховати
Эт-т точно...