Автор: голос звідусіль
Зареєстрований: 01.04.2013
Останній візит: 01.03.2014
26 жовтня 2013 21:15
6

Біло-сіро

Туман, люблю туман він покриває все своїм блідим покривалом, йому все одно дорогий чи дешевий, красивий чи огидний ; туман ховає безлади і порядки створюючи своєрідну утопію десь там попереду. Анархічна стихія сильніша за світло. Чорний- білий, швидкий -повільний, житель-  чи гість столиці яка різниця ти там за туманом.  Біле покривало Лондона ніколи не оминає смарагдові газони тихо проникаючи між травинками ,волога, покриває кожний кубічний нанометр поля, і приховує найменші нерівності.

Осінь сиро і якось сіро-мутно-похмуро всю цю депресійну суміш здатна розбавити лише справді велична сила. Ця сила оживає коли десь в тумані столиці чуєш такі знайомі слова, слова після яких згадуєш що пора одягати свій туманно-небесний шалик і нагадати всім що Київ - наше місто місто наших батьків , прадідів, нашої команди. 

Цифри мають дивну силу, цифри вперті, вони забагато говорять, інколи брешуть  (нахабно) забираючи факти в сірий туман. Номер може сказати що ти перший ,але він промовчить що ти цього не заслужив, ти можеш бути останнім але не найгіршим. Все формально перший, сьомий, десятий, вісімдесят восьмий, неважливо для когось саме ти найкращий просто так без причин.

Традиції вони не помирають існуючи завжди.

 

 

Русизми: київлянин, розбавити; інші помилки: ака (!?), їснуючи, все-одно. Про пунктуацію взагалі мовчу, бо тут помилок аж занадто багато. Що я хотів сказати? Своєю ремаркою хотів звернути увагу на те, що не варто писати, коли відсутня сформована і чітко висловлена думка. Зовні наче все красиво і навіть трохи поетично, але, знов ж таки, що хотів сказати автор? Можна писати у будь-якому стилі, навіть білими віршами, але повинна бути якась думка, ідея. У Вас я їх, на жаль, не знайшов. На, а "кубічний нанометр" - це взагалі поза межами досяжності :))).
Сховати
Дякую це дійсто адекватна критика. Я не хотів висловити свою думку, а ідея своя для кожного абзацу і лиш інколи перетинаються між собою, експрасія на мою думку має право бути майже без сенсу
НЕ сподобалося категорично. Якийсь каламутний словесний потік спотвореної свідомості. Така собі сумнівна спроба бути оригінальним. Ні про що. До того ж з багатьма помилками, русизмами, а з пунктуацією автор взагалі не дружить. Залишається пара питань: що ж автор прагнув сказати? Про які традиції йде мова?
Сховати
Вкажіть автору на помилки і він з радістю їх виправить , для того щоб словесний потік не каламутиа ваш оригінальний розум. Що ж ви хотіли сказати своїм ім*ям на даному ресурсі?
Поэтичненько так, проникновенно... Особенно сразил "кубічний нанометр":) Нет, правда хорошо написано.
красиво...