Автор: daymark.p
Зареєстрований: 24.09.2012
Останній візит: 18.01.2013
Динамо!!!!
18 січня 2013 15:35
2

Гвардіола в Баварії, самозбереження?.

Доброго дня усім, вибачаюся за помилки. пишу блог в дорозі.

Мене дуже здивувало те, що такий тренер як Хосеп вибрав бундеслігу - чемпіонат де майже відсутня бородьба за чеміонство, на даному етапі кокуренцію мюнхенцям може скласти хіба ,що Борусія Д. і то цього сезону чемпіонська гонка  зьвеликою вірогідністю закінченна на користь баварців.

Чому такий тренер, який здобув стільки кубків з Барсою вибрав чемпіонат нижчий по рейтингу за ла лігУ.? Маючи пропозиції від лідерів АПЛ?

Як на мене то Хосеп просто відчуває що в апл у нього може не получитися те .що вийшло в барсі, конкуренція за чемпіонство відбувається між 3-4 командами..І НЕ  факт ,що у нього щось вийде в англії, тому й вибрав баварію де при хорошому моральному настрої гравців,вони без значних проблем стануть чемпіонами..Боячись щоб не була зруйнована його репутація мега успішного тренера, тому оцінювати Пепа слід по виступах в ЛЧ, а там ми й побачимо який насправді -《геній》Гварділа....

У Баварии больше достижений чем в МЮ, и наверное больше чем в Барселоны. Бавария один из самых великих клубов и никакие челси с ней не сравнятся.
Ну а що наразі АПЛ? Вагу нині там має лише МЮ в перегонах за чемпіонство, хоча ще може побрикатися (і це точно зробить) МС. Інші - повз касу. Та я не знаю, чому саме Баваріє. Тут може бути і особисті симпатії до клубу, до країни, до керівництва. Та й я б не скидував з рахунків БЛ як чемпіонат. Так, Баварія на коні, але це лише цього року, останнім часом часто змінювались чемпіони, група лідерів і "пелотон" так званий достатньо рівно завжди йдуть, немає прохідняків без супротиву (що часто було в Прімері, коли перелякані суперники навіть не дивились в бік воріт Вальдеса). І якщо брати в перспективі, БЛ обіцяє стати найпотужнішим чемпіонатом Європи. Судіть самі, постійно закручуватимуться гайки ФФП, грошові мішки з Англії та постійно закредитовані Барса та Реал вже не зможуть задовольняти свої колосальні грошові апетити чисто завдяки операційній і маркетинговій діяльності (тобто вони і близько не окупні). Попереду всіх в плані фінансової прозорості і надійності своїх зобов*язань саме німецькі клуби, тут найбільша відвідуваність в Європі, найбільші сукупні по чемпіонату доходи від маркетингу, від продажу абонів та квитків. І я майже чим впевнений, що спурт БЛ на вершини таблиці коефів останнім часом не є випадковістю, а давно запрограмованою закономірністю. А коли прийде час повного ФФП - це в стократ проявиться сильніше! Так що тут-то мабуть і криється той самий секрет і неочікуваність прийняття Пепом Баварії, на мою думку :)