Автор: daymark.p
Зареєстрований: 24.09.2012
Останній візит: 18.01.2013
Динамо!!!!
24 вересня 2012 19:36
6

Тренер для Динамо?

На матч із Зорею командою керутиме О.Хацкевич, цікаво чи підтяне від когось з молодіжки до матчів основи, хоча і в основі перебір гравців, не знати куди їх усіїх ставити.

Як на мене не поганий варіант з тренером для основи це А. Гусєв, можливо в динамо 2 в нього не має результату (цього сезону), це можна пояснити втратою лідерів колективу, але гру команда показує не погану, і гравці прогресують, (коваль новак, макаренко, трвійця в Словані). Можливо дати йому спроубвати свої сили, хоч і багато напишуть про те, що динамо це не місце для "накачування" тренерських м*язів., але є шанс на прогрес і закріплення в основі молодих гравців.

Андрій динамівець зі стажом, і добро розуміє що таке філософія динамо, за якою зараз усі ностальють. Але вирішувати ІМС))

Согласен.Только поскорей бы команда заиграла.
для таких гравців як в динамо потрібен тернер який міг би працювати з гравцями зірками, тому тренер потрібен з авторитетои
Гончаренко у БАТЭ игра хорошо поставлена с средними игроками.
Сейчас он более опытный и зрелый стал ....
Не знаю.за блохіна..в фк москва його захід був невдалий..але я за, якби динамо грало як збірна з англією)
Вообще то Гусин, а результата нет, потому как главная задача второй команды подготовить хороших исполнителей для основы, а не результат! Гусин в интервью об этом не раз говорил ! Лучшая кандидатура Олег Владимирович Блохин !!!!!