Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
5 березня 2012 01:00
22

З поверненням.

З поверненням!


В першу чергу хочеться привітати всіх вболівальників Динамо Київ з поверненням на стадіон який є втіленням великої історії великої команди.


1. Стартовий склад Динамо. Сьомін вирішив здивувати всіх присутніх вболівальників на стадіоні (52 тисячі), та виставив над атакуючий склад, важко оцінити, такий вчинок ЮПС, оскільки він цілковито не властивий для нього, фактично група атакуючих гравців команди складала 6 футболістів, бо ведення захисних дій від Аруни не було.

2. Кучук оцінив таку потугу, напевне не підозрюючи про таку сміливість Юрія Сьоміна, наситив центральну вісь свої команди.

3. Юрій Павлович Сьомін сам попадає в капкани, розставлені собою.

З перших хвилин гри Арсенал не очікуючи для себе заволодів ініціативою на полі, не дивно маючи чисельну перевагу в центрі поля, отримали можливість розганяти швидкі контратаки і тільки не достатністю індивідуальної майстерності можна обґрунтувати те, що «каноніри» не відкрили лік м’ячам вже на перших хвилинах гри на оновленому «Олімпійському».
Вони все таки забили гол, прошивши центральну зону захисту, але арбітр зафіксував положення поза грою, справедливості ради відзначмо що його там не було, алей боковому арбітру надто важко оцінити цей епізод.

Тут хотілося б відзначити центральну лінію оборони «Динамо» а особливо Євгена Хачеріді, нехай і не дуже часто йому доводилось вступати в гру але всі свої єдиноборства Женя виграв, двічі страхував огріхи в захисті Бетоно, за рахунок своєї високої швидкості, загалом Євген зіграв просто відмінну гру, пригадати можна хіба що одну обрізку в другому таймі, яка в принципі не несла особливої загрози воротам Шовковського.

4. Моменти біля воріт Боровика виникли лише двічі, після обрізок гравців «Арсеналу», виглядати вони небезпечно але все ж варто відзначити, що ці епізоди зовсім не були логічним продовженням комбінацій «Динамо».

5. Хоча «Динамо» володіло територією, та використати цю перевагу не уявлялось можливим, «Арсенал» доволі легко читав гру атакуючої ланки киян, практично всі підходи до воріт Боровика закінчувались поміж 1 та 2 зонами поля, за весь перший тайм в рамку воріт канонірів був нанесений один удар.

6. Флангові захисники «Динамо» а ними вже традиційно є Бетао (напевне самий повільний «латераль» в Європі) та Даніло, чи то так присутність Бетао впливає на нього чи то наслідки травми, але в цьому матчі Сілва був гіршою копією Бетао, без підтримки атаки, без швидкості, ще й силову боротьбу програвав.

7. Початок другого тайму не віщував покращення ситуації. Обійшлося без змін як в складі так і в тактичних побудовах команди. Юрій Павлович продовжив грати з одним Аруною в центрі, будувати атаки якому, мали б помагати Мехмеді та Мілевський фактично граючи на одній позиції.

8. Гру вирішили заміни.
З першою заміною гра кардинально помінялась, Алієв виходить замість Бетао ( невже ЮПС ), на кінець «Динамо» отримує ще одного гравця в центр поля, що просилось буквально з перших хвилин гри, на місце лівого захисника пересувається Гусев, це означає що ліве крило атак «Динамо» вже не буде кволим а навпаки в цього крила буде здорова «ерекція», Ярмоленко йде вже на знайому для себе позицію правого півзахисника – нападника, Мехмеді який годину часу «товк» одну позицію з Мілевським пересувається на позицію лівого півзахисника і на кінець Мілевський отримує волю дій опинившись на самоті з своїм улюбленим місцем на футбольному полі.
 
9. Отримавши фланги. «Динамо» розтягує канонірів, таким чином звільняючи центральну зону, і саме звідти йде перемога, Алієв залишившись на одинці з гравцем «Арсеналу» на підступах до воріт обходить його та заряджає свою вже призабуту «гармату» 1 – 0 .

10. Виходить Дуду і картина стає завершеною.
Таке «Динамо» хочеться дивитись де індивідуальна майстерність гравців має змогу бути реалізованою, Дуду створює перевагу з ліва постійно залишаючи за спинами гравців суперника, Ярмоленко загрожує з права, в центрі поля домінує Мілевський разом з Алієвим.
Думається що цих пів години гри, дали вболівальникам «Динамо» те, за чим вони прийшли на стадіон, а саме комбінаційну гру команди в поєднанні з виконавчою майстерністю футболістів.

11. Навіть не хочеться описувати вчинок Сьоміна (заміна Ідеє на Вукоєвича) який був направлений на руйнацію атакуючого потенціалу «Динамо», бо він його не зруйнував, він вже не міг його зруйнувати (в нього більше не було замін).
 

З поверненням «Динамо».

 

Не стає картина завершеною,навідь після виходу Дуду.Це поперше.По друге,вихід Вуко трішки розв*язав руки Аруні,яких значно додав у певненості у центрі поля.Алієв же взагалі на захист як не грав,так і не грає.І саме тому виходить більше на заміну,на суперника втомленного та мало атакуючого... Та й взагалі то Браун не дуже учора зіграв.Потрібен форвард посильніше...
Сховати
Мені Аруна по цій взагалі не сподобався, він не встигав в централій частині поля перекривати зони за які повинен відповідати опорний півзахисник, всі небезпечні атаки Арсенала були розпочаті саме з його зони, і на атаку Аруна не працював не було від нього першого пасу. Якщо йому ставити оцінку за гру то максимум на 5 по класичній 9 бальній системі. Алієв який на захист також не грав зміг звязати лінії Динамо в нападі, флангові гравці Ярмоленко та Дуду були після виходу Алієва задіяні в повній мірі, чого не було при Аруні в першому таймі. Браун зіграв погано, але знову таки це залежний форвард і 60 хвилин він побігав без мяча, бо не було на нього гри ... сильнішого в зараз в Динамо немає.
Сховати
Мені Аруна теж далеко не фонтан.Про перший пас...Як ти пам*ятєш вбивчий момент Гусєва у першому таймі,так от той перший пас зі своєї половини поля на Мілевського віддав саме Аруна! Це так,заради справедливості.Як би мав право грати Гармаш учора,то грав би Денис,у мене власне не має жодного сумніву.Можна с великою долею верогідності сказати що пара Гармаш і Аруна грали би у центрі поля і гра Аруни мала би набагато кращий вигляд. Що до Алієва я вже сказав і мені додати нічого,пока ненавчиться грати і на відбір,буде вічним гравцем лавки у іграх вирішальних.До речі саме тому й відразу з самого початку не випустив Сьомін і Дуду... Кінець кінцем ДК дуже потрібен іще один сильний центр форвард.
Сховати
Ну можимо говорити і про дефіцит висококласних виконавців в центр поля, бо ні Нікович ні Кореа не переважають Алієва а скоріше поступаються, можливо Рибалка чи Калітвінцев зможуть стати повноцінними гравцями центральноїь частини поля в Динамо. По Гармашу погоджусь тільки з таким додатковим пунктом :) він повинен грати там без Аруни. А немає зараз форварда такого - якого Динамо могло б купити, в Баріоса я не вірив і не вірю в його появу в Динамо як і в Кардоссо, хіба що свої виростуть незнаю Хлебас можливо ( я його не бачив просто пальцем в небо) в Україні купити не можливо бо їх просто немає.
Сховати
Гм...Думаю таки разом з Аруною.Просто когось Сьомін би не випустив.Чи Мілевського чи Мехмеді...Думаю що таки Артем Мілевський залишився б у запасі.І з лавки значно додав би у грі у другому таймі. Нінкович і Кореа...Ну це на мою думку день учорашній для ДК.Тому ці хлопці будуть виходити саме тоді коли нікого випускати на їхню позицію.Як я це бачу,то Сьомін цого не може не бачити.Казав колись і кажу зараз,команда недоукомплектована.І Сьмін танцює з того матеріалу що в нього є зараз.Це стосується не тільки центр форварда,а й флангових захісників теж...
Сховати
Тут скоріше не доукомплектація команди, а не вміння працювати на трасферному ринку, цей же Кореа та Нінкович давно пересиділи в Динамо, як і багато ще хто (Юсуфф, Бетао, Алмейда) це все гравці які або не відповідають рівню Динамо або як двоє перших очевидно регресують. Якщо б Динамо вчасно продало цих гравців то на їх місці опинились би інші можливо куди більш якісні гравці. А от стосовно Брауна - тут велике питання гравець вартісттю 8 міліонів Євро ! Як на мене, не може опинитись поза стартовим складом ми ж не Ман. Сіті ... додай сюди ще його З/П - ну як же його тримати на лавці ? Він має відпрацьовувати гроші вкладені в нього. Бо в Динамо вже є форвард з З/П - три міліона Євро який не відпрацьовує ці гроші, хіба в таких умовах клуб в чемпіонаті України може собі дозволити шукати ще одного якісного ( дорогого ) форварда ? З фланговими захисниками погоджуюсь. Є можливість напевне викупити трансфер Федецького ( я особисто бачу велику перспективу для цього гравця). І ще одна крамола, Гусева потрібно переводити на фланг захисту бо і Ярмоленко і Дуду знову таки, як на мене, в атаці більш корисні гравці.
Сховати
Не погоджуюся з тобою.Портібен до Брауна іще один форвард.Бо одного Брауна явно мало.Як він травму якусь схопить,то от і все...Федецький для ДК слабенький захисник.Потібен захисник фланговий дуже сильний.Хочя б один... Про Ман сіті та наші можливості,от нашо було повертати в ДК Шевченка? От оце про наші можливості та про те,як ми їх використовуємо... А Брауна за ті гроші що ми купили ми завжди хоч зараз зможему продати.Цим гравцем дуже,кажуть,цікавляться саме у Россії.
" Алієв виходить замість Бетао ( невже ЮПС ), на кінець «Динамо» отримує ще одного гравця в центр поля, що просилось буквально з перших хвилин гри, на місце лівого захисника пересувається Гусев, це означає що ліве крило атак «Динамо» вже не буде кволим а навпаки в цього крила буде здорова «ерекція», Ярмоленко йде вже на знайому для себе позицію правого півзахисника – нападника, Мехмеді який годину часу «товк» одну позицію з Мілевським пересувається на позицію лівого півзахисника і на кінець Мілевський отримує волю дій опинившись на самоті з своїм улюбленим місцем на футбольному полі." - какой же лишний игрок в центре поля, когда Алиев вышел в полузащиту, а Гусев ушел на фланг обороны? 1 + 1 - 1 = 1 :). Просто Гусев активнее ходит в атаку с позиции защитника, его перевод назад - это всегда усиление атаки, это да. Но, по сути, Семин заменой Алиева не поменял схему игры, а только переставил игроков по другому. И разве Алиев не "товк" с Милевским ту же позицию, что и Мехмеди до него? "Навіть не хочеться описувати вчинок Сьоміна (заміна Ідеє на Вукоєвича) який був направлений на руйнацію атакуючого потенціалу «Динамо»" - а вот это и был выход того самого пятого полузащитника, которого Вам так не хватало на протяжении всего этого поста. П.С.: простите, что в несколько комментов. Я больше так не буду :)
Сховати
Я написав що гравець в центр поля просився ще з перших хвилин, тому лишній гравець треба розуміти як додатковий, хоча в моєму тексті слово "лишній" не фігурує ... Стосовно перестановок. Динамо перебудовалось з 4-1-4-1 або 4-1-2-3-1, на схему 4-2-3-1, разом з тим лівий фланг Динамо набув повноцінності якої при присутності Бетао на полі в принципі не може бути. Мехмеді та Мілевський при всіх мінусах Алієва не вміють та не грають настільки глибоко в центрі поля як Алієв, тому вони товкли позицію значно вище чим та на яку вийшов Алієв. Тим самим розв'язавши руки Артему під нападом та розтягуючи гру по флангам Ярмоленко - Мехмеді ( Дуду ). Тому вихід Вукоевича мав би позиційно замінити Аруну а не Ідеє.
"але арбітр зафіксував положення поза грою, справедливості ради відзначмо що його там не було, алей боковому арбітру надто важко оцінити цей епізод." - справедливости ради отмечу, что оффсайд там был.
Сховати
Ютуб в допомогу, більше нічого сказати не можу :)
"фактично група атакуючих гравців команди складала 6 футболістів, бо ведення захисних дій від Аруни не було" - абсолютно не согласен с этим, фактически весь первый тайм Аруна провел гораздо ближе к защите. А Мехмеди был слишком высоко в атаке, из-за чего мы много проигрывали в центре. Мне это просто бросалось в глаза - слева линия из пяти динамовцев, справа линия из пяти динамовцев, а между ними - сплошной Арсенал. Во втором тайме, кстати, это вроде удалось исправить.
Сховати
Так розташування Аруни саме на позиції опрного мало б мати такий вигляд - 5 = 5, але він повністтю провалювся в захисних діях, от і виходить що грали швидше 4 = 6
"Навіть не хочеться описувати вчинок Сьоміна (заміна Ідеє на Вукоєвича) який був направлений на руйнацію атакуючого потенціалу «Динамо" ))))
+++ мне лично первая игра понравилась, боялся что похуже будет, за результат не переживал, статистика и мотивация после ничейки Шахтера сделали свое дело, Дуду силен именно как игрок на замену, защита Арсенала малеха подофигела от шустрячка Дуду, Махмеди как для первого матча неплох, попал бы Браун было бы совсем здорово, в следущей игре будет Гармаш, и думаю в опорной зоне поспокойней будет, выбраться на стадион к сожалению не смог, но на Днепр пойду обезательно, надейсь игра повеселей будет... Всех с победой!!! еще один шаг к чемпионству!!!
"заволодів ініціативою на полі...отримали можливість розганяти швидкі контратаки" Мягко говоря, противоречивая мысль. Либо Арсенал владел инициативой, либо играл на контратаках, но при этом отдав инициативу - как оно и было на самом деле. Короче использование шаблонных фраз, сыграло с автором недобрую шутку.
Сховати
Скоріше погоджусь з вами, думка не зовсім вірна. Мав на увазі перевагу не територіальну бо територія була віддана Динамо, а ігрову перевагу Арсенала який в тих умовах тримав гру під своїм контролем ну можливо і не зовсім але з перевагою.
Молодец! Но есть моменты с которыми не совсем согласен! Вони все таки забили гол, прошивши центральну зону захисту, але арбітр зафіксував положення поза грою, справедливості ради відзначмо що його там не було, алей боковому арбітру надто важко оцінити цей епізод. === гол забит после свистка (не было бы свистка не факт что СаШо не стал бы реагировать), думаю стоит на этом сделать акцент! Кроме того, мне показалось что судья правильно зафиксировал офсайд (Данило вовремя шагнул вперёд). . ПО остальному согласен, а особенно: "Таке «Динамо» хочеться дивитись де індивідуальна майстерність гравців має змогу бути реалізованою, Дуду створює перевагу з ліва постійно залишаючи за спинами гравців суперника, Ярмоленко загрожує з права, в центрі поля домінує Мілевський разом з Алієвим. Думається що цих пів години гри, дали вболівальникам «Динамо» те, за чим вони прийшли на стадіон, а саме комбінаційну гру команди в поєднанні з виконавчою майстерністю футболістів."
Сховати
Дякую. Ну передивившись цей епізод з 10 разів, прийшов до висновку. Гол забитий за правилами, і сумніваюсь що свиткок арбітра в даному випадку мав вплив на дії Шовковського, фактично різниця в 1 секунду між свисток та ударом а то і менше.
Круто! Жирный плюс! Единственное что, не соглашусь с твоим последним пунктом: Браун был сегодня ужасен, очень много ошибался и порол. Так что можно было и Вукоевича выпускать, насыщать центр поля. Пусть втягивается, ему еще быть ключевым игроком центра поля до конца сезона!
Сховати
Дякую. Тут я збурився не факту заміни як такої, бо дійсно Браун сьогодні був не на висоті, а Вукоевичу потрібно входити в гру після а травми. А повернення Сьоміна до "памперсів", руйнації гри, зняття нападника на опорного півзахисника, а не по позиції наприклад замість Аруни.
Сховати
посиливши атаку за рахунок Алієва і Дуду, можна і центр поля укріпити, не бачу в цьому нічого кримінального, особливо врахувавши обставини, що зазначені вище)