Автор: Jerdna Andersen
Зареєстрований: 18.01.2012
Останній візит: 26.03.2012
20 січня 2012 15:34
7

Куди біжить Маграо?

 Черговий бразильський футболіст тікає з українського чемпіонату. Тікає зі скандалом, тікає з величезною вірогідністю нарватися на судові розборки. Ну невже так важко вирішити все цивілізованим шляхом? Он, Жадсон останнім часом і плакав, і Бога молив про повернення на Батьківщину, але зумів домовитися з Шахтарем і культурно, принаймні зовні, залишив донецький клуб. Жерсон Маграо вирішив піти шляхом двох інших гірників – Матузалема та Ілсіньо. Що з цього вийде? Побачимо. Але щось підказує, що судове рішення з приводу Жерсона, не відрізнятиметься від рішень по донецьким втікачам.
 Сантос, куди і переходить лівий крайок, вже грамотно відгородив себе від судових позивів, підставивши під вогонь маловідому Примаверу з четвертого бразильського дивізіону. В такому випадку, головним «обвинуваченим» стане вже екс-гравець киян. Чи потрібно все це Маграо? Ще раз повторюсь, невже немає іншого виходу? Невже клуб не відпустив би його за певну компенсацію? А, якщо бразилець так вже потрібен тому Сантосу, то хіба клуби не могли б домовитися? Тим паче, в Динамо цей футболіст точно не гратиме.
 Це і відрізняє дану ситуацію від ситуацій з донецькими бразильцями. Із Києва тікає гравець, який вже більше року не з’являється на полі. Із столиці Донбасу ж тікали лідери команди, футболісти, на яких будувалася гра.
 Але для викорінення подібних інцидентів, біло-синім необхідно грамотно підійти до судового процесу, в якому їхня правота поки здається абсолютною.
 

И чем только этих полудурков кормят. Матузалем, Илсиньо, Жажа, Андрэ, Маграо ... приехал, получил бабло, купил Ламборджини...квартиру дали...что еще надо для жизни? Перевози семью и радуйся. Любимое дело, любимые люди рядом... Так нет же ..нужно самому себе жизнь искалечить, просрать каръеру, а потом жалеть . Ну...куйте, куйте...кузнецы счастья. Кувалда вам в помощь.
Маграо хотели отправить в Россию но он не согласился, потом Брага - где его не устроила зарплата. Похоже "дитина балувана"... А Сантосу, как в поговорке, на халяву и уксус сладкий.
Правота поки здається абсолюдною :) Але чия правота ? Тут була інформація що Маграо вже звертався до суду з приводу розірвання контракту з Динамо, за не виплату З/П. І ніби судове рішення було на користь Маграо а не Динамо, а зважаючи на умови підписання контракту Динамо (на рівні чуток це все не прозорі контракти) то тим паче, видається правота абсолюдною Маграо. Що в принципі може стати не приємною традицією для решти легіонерів не повертатись до Динамо а вимагати розірвання контракту через суд (знову з огляду на чутки, стосовно не прозорості контрактних зобов'язань гравців). Тому очевидна різниця, Суркісу не вигідно переводити протистоянно в судову площину. А те що в Динамо не вміють продавати гравців вже відомо давно - тут і Рінкон і Леко і Нанні, і так далі всі вони пішли вільними агентами або розривали контракти за згодою сторін.
Сховати
После того как Маграо заявил что ему не платят з/п, Суркис парировал, что з/п ему не платили за самовольный отъезд из клуба. Так что ситуация напоминает приключения Тевеса, где МанСити полностью прав.
Сховати
Ну знову таки порівнювати юридичну сторону питання в Ман-Сіті та Динамо, як мінімум не коректно, якщо не казати більше ... Суркіс заявив це взагалі не варто сприймати, історія показує що в Динамо завжди купуються футболісти на пів року на місяць на два, а потім вони залишають клуб без компенсації, і таких прикладів більше 10 за останні роки. З Маграо в якого літом закінчується контракт з Динамо взагалі немає ніяких шансів на перемогу в судових кабінетах.
Сховати
С юристами у ДК проблем нет....про Медведчука не забыли? История показывает что Суркис всегда платил деньги... Думаю у Маграо нет шансов против ДК.
Я читав цю інформацію. Проте, ІМС в інтерв"ю заявив, що усі обов"язки за контрактом перед футболістом виконувалися і, якщо буде потрібно, то підуть і в Лозанну. А взагалі, ситуація один в один нагадує розборки між Ілсіньо та ШД. Там гравець висловлював ті самі претензії. Єдине, що турбує мене в даній ситуації, це рівень компетентності динамівського юрвідділу. Таких гравців, як Рінкон, Гавранчіч, Лєко просто перетримали. Їх можна було нормально продати в певні періоди їхньої київської кар"єри. Але вони майже до кінця були в Динамо гравцями основи. Маграо ж, вже білье року не грає. І, зрозуміло, що грати не буде. Думаю, його перехід зупиняло лише його, власне, небажання йти на меншу зарпалату. В Київі він, на скільки я чув, мілльйону зарплату отримував. Зрозумівши, що принамні таку ж зп він ні де не матиме, Жерсон і підняв усю цю бучу.