Автор: Дядя
Зареєстрований: 23.06.2011
Останній візит: 27.08.2011
Ще будучи гравцем туринського "Ювентусу", легендарний Зінедін Зідан якось сказав: якби в Італії була війна, то на вихідні через футбол вона б просто припинялася. Мені б дуже хотілося, аби в Україні футбол нарешті став культовою річчю, як це є в більшості розвинутих країнах Європи та світу.
17 серпня 2011 11:35

Літекс – Динамо(К). Додаткова інтрига?

18 серпня 2011 року на поле 8-ми тисячника в болгарському місті Ловеч мають вийти місцевий «Літекс» та «Динамо» зі столиці України.

Але…

Цікавим фактом є той, що в місті Ловеч немає аеропорту, і приземлятись хлопці з берегів Дніпра (а з ними і їх партнери по команді з берегів Нілу, Амазонки та Дунаю) будуть в місті Горна Орєховіце, що знаходиться на відстані більше 100 кілометрів від місця проведенню матчу.

Єдиним варіантом дістатись стадіону суперників є…. АВТОБУС!!! 

Наразі невідомо, чи полетів з київською командою клубний водій, який віз гравців на столичне дербі в минулу суботу, але сам факт, що доведеться знову їхати автобусом, вже не може не хвилювати фанатів киян. Немає поки що також і інформації про ремонт доріг, будівництво розв’язок та стан дорожнього покриття на маршруті слідування делегації.

Ходять чутки, що делегат УЄФА на матчі вже заздалегідь відібрав в головного арбітра Міхаліса Кукулакіса з Греції мобільний телефон в якості превентивного заходу, щоб йому ніхто не подзвонив перед початком поєдинку.

 

Слідкуймо за розвитком подій разом!:)