Автор: Локи
Зареєстрований: 18.08.2008
Останній візит: 31.07.2012
Болельщик Динамо!!!
8 серпня 2011 15:40
22

Де Ігор Суркіс?

 Власне, в заголовку тема блогу?

Де дівся президент Динамо Київ? Спочатку він не полетів до Казані.-Безнадійно, тому і не полетів? Ось вже майже тиждень ані слова від нього.-Бо і так все видно, казати немає про що? Його наче б то не було і на матчі з Карпатами. А це до чого? 

Хворіє? Якщо так, то хоч якась інфа повинна бути. Якщо хвороба, то у будь якому випадку, по-людські, найшвидшого виздоровлення.

Можливо, я занадто переймаюсь цим, але все це здається неспроста. Які будуть думки?

 

Что соскучились по болтовне? Поддерживаю Игоря Михайловича в его игре в молчанку
Ой,ребята,не вспугните удачу.Может он уже ушел в отставку?Вот счастье бы привалило)))
Вчора під час матчу у віп ложі, де сидять зазвичай одні і тіж самі рожі, на місці, де сидить пан Суркіс, сиділа якась людина. Можу припустити, що це і був президент Динамо. Якщо так, то дивно, що після матчу він не вийшов до преси. Хоча, що він скаже журналістам.... Вибачення після матчу з Рубіном ми таки не дочекалися. Вибачатися пан Суркіс здатний лише перед президентом Шахтаря.
Вам не угодишь :) чушь рассказывает-про 49 млн или извиняется перед кротами-плохо молчит-опять нехорошо :) по-моему впервые за несколько лет ИМС ведет себя правильно-в нынешней ситуации молчать единственно правильный путь :) потому что говорить уже не о чем:) а Вы пристаете-скажи да скажи :)
Сховати
Руйнуєш останню надію. Може ІМС займається трансфером атакувального хавбека:). не думаю, що в нинішній ситуації мовчання-це найкращий варіант. Багато говорити не варто, вже говорено-переговорено, а от дати відповіді на певні питання-все ж слід.
Сховати
ИМС занимается трансфером)))Шеф, только не это)))) на эти вопросы не может быть ответов-Ты что глухой?-Да )))
Сховати
От не знаю, чи смішно, чи сумно... А що, колись ІМС Бангуру нам привіз...
Сховати
это не ИМС привез-хотя привез да-но нашел и уговорил его Жерар Улье, которого в те времена прочили нам в гл тренера
Сховати
чи так це? ну тоді дякую Жерару, можливо він нам ще когось вартого підкине?:)
Да, картинка целиком не влезла. Можна URL глянуть, и ложу в правом верхнем углу.
Сховати
Дійсно був, тепер хоч видно:)
Вчера он вроде бы уже был в Киеве http://katatonia.ho.ua/photo/sport/football/2011-12/IMG_4125_j.jpg А в остальном, вы тоже всем на сайте рассказываете, что у вас болит и как вам плохо? Его здоровье и где он его поправляет - это его личное дело.
Сховати
І де він на картинці? Наскільки я розумію, немає. А в остальном, вы тоже всем на сайте рассказываете, что у вас болит и как вам плохо? - Якщо це адресувалось мені, то я написав, що бажаю йому якнайшвидшого виздоровлення, а де він лікується, справді, нікого не повинно цікавити.
Сховати
Картинка целиком не влезла. Открываем в отдельном окне katatonia.ho.ua/photo/sport/football/2011-12/IMG_4125_j. jpg
Вчерась в "Іншому футболі" его интервью показывали :) За дружбу рассказывал :)) P.S. Передачку эту никогда не смотрю, а тут случайно клацнул пульт и попал на ответ Саленко на вопрос: - "Кто такой Квазимодо?" Я так давно не смеялся :)))) Нет, Олег по верному пути шел к ответу, но у него все в голове перепуталось и он сказал, что Квазимодо - герой из мюзикла "Париж соборской богоматери" :)))))) Гайдай бы плакал от умиления!!! Тут даже встречный вопрос: - "какой-какой матери?" - уже менее юмористичен! :))
Ну да.. Очень странно. После влета Рубину, а также после жеребьевки в ЛЕ он ничего не сказал. Отличный президент. С командой в трудную минуту...
Странные вы люди. ИМС должен каждый день на ТВ светиться, как поп-звезда? Если так, вам болеть за Арсенал Киевский.
Сховати
Просто обычно он этим и занимается, а то "ні слуху ні духу".)))
Може й ні, але: 1. Команда бездарно вдруге поспіль вилитіла з ЛЧ. 2. Пішли чутки про конфлікт в команді та можливе звільнення головного тренера. 3. До цього Ігор Суркіс завжди давав якісь коментарі, завжди був присутній, крім окремих випадків, на матчах команди.
Так скільки там можна сидіти?:))) Хіба що Мілевського з Алієвим як ставку поставив:).
Сховати
якщо гра пішла, то зі стільця годинами не злазять. а ІМС, мабуть, цілий тиждень не встає)))