Автор: VE-DY13
Зареєстрований: 09.07.2010
Останній візит: 10.09.2018
11 листопада 2010 22:23
7

Ветерани. Звіт про матч (не повний)

Сьогодні відбувся матч ветеранів Динамо проти ветеранів КПІ в честь відкриття нового футбольного поля в університеті. Я був присутній на трибуні, тому можу написати деякий звіт про матч (надіюся це когось цікавить). За Динамо грали Кернозенко, Леоненко, Косовський, Ребров, Дмитрулін, Мороз, Біба, Баль, Федеров та інші (просто не всіх знаю).

Початок матчу виявився досить неочікуваним, як на мене. Я очікував хіт-парад голів від Динамо уже на перших хвилинах, але так не сталося((( Навіть ветерани КПІ мали пару моментів, щоб збити. Запам'ятався один кумедний момент. Капітан ветеранів КПІ (10-й номер, лисий, низький, більш за все найстарший гравець на полі у КПІ) після прострілу мав розстрілювати ворота Кернозенка, але не влучив по м'ячу) Це потрібно було бачити, весь стадіон довго сміявся) У Динамо виділявся Ребров (був найкращим в матчі на мою думку), також майже всі атаки йшли через фланг Косовського. Баль був стоячим, але коли отримував м'яча, то відразу створювалася небезпека. Федеров, який у 1 таймі грав правого захисника, теж досить активно підключався до атак. Динамівці володіли ініціативою, вдало комбінували, але швидкості були малі((( Тому й забили лише наприкінці 1 тайму. Ребров в чергове прорвався в штрафний майданчик і п'яткою віддав м'яча Косовському, який пробив точно в ближній кут.

Другий тайм почали більш активно. Уже з перших хвилин динамівці довели рахунок до розгрому. Спочатку Ребров забив гол, потім відразу №16 (не знаю хто). Пізніше Федоров, який вже грав центрального захисника, забив 4-ий гол. Федоров пройшов від центру поля і, не зустрівши опору, вирішив пробити. Здалося, що воротар легко забере м'яча, але не втримав його якимось дивом. Потім після диво дриблінгу Косовського Ребров оформив дубль. Косовський обіграв своїх суперників на фланзі десь разів 10(!!!). Після цього динамівці пропустили. Провалився цент захисту при створені офсайду, дозволивши ветеранам КПІ забити 1 гол ударом в кут після виходу сам на сам із Кернозенком. Потім пропустили вдруге після того як Кернозенко не дотягнувся до м'яча після прострілу, і коментатор обмовився, що рахунок 2:6, потім виправився і сказав, що 2:5. Коментатор наче відчував... Останній гол в матчі забив №11 за Динамо (сивий, старий дідок). У другому таймі була повна перевага динамівців.

Чудово зіграли Ребров і Косовський. Не погано Кернозенко і Федоров. Баль якби не стояв, то був би одним з найкращих. Капітан Динамо в першому таймі №6 не сподобався. Він, я думаю, був найстаршим серед всіх гравців Динамо на полі. Таке враження, що він навіть шкутильгав. Також розчарував Леоненко. Після цього матчу у мене склалося враження, що він уже немає права критикувати Алієва і Мілевського, бо сам запам'ятався лише своїми словами до судді і коли хотів залякати захисників, щоб віддали м'яча, чим повеселив стадіон) Ось такий от теніс.

Ветерани КПІ - Ветерани Динамо 2-6 (0-1)

Голи: Косовський(0-1), Ребров (0-2), №16 (0-3), Федоров (0-4), Ребров (0-5), КПІ (1-5), КПІ (2-5), №11 (2-6).

Искусственная трава! Да, многое за последние пару десятилетий поменялось. Когда-то и мы там с друзьями играли, благо жили недалеко. Сделаешь 15 рывочков по флангу от ворот до ворот, печеночка прихватит, а потом второе дыхание открывается и так классно себя чувствуешь ;-) А сейчас меня наверно и на 5 минут такой интенсивной игры не хватит. Эх, где мои 20 лет. Чтож, спасибо за рассказ.
А где там у Политеха футбольное поле появилось, да ещё и с трибунами? Именно расположение интересует. Помню,лет 20 назад, там только за спорткомплексом в сторону моста было поле с нормальными размерами. Там ещё регбисты тренировались. Просьба к автору рассказать.
Сховати
Адреса корпусу № 24 НТУУ "КПІ": вул. Верхньоключова, 1/26 (стара адреса - вул. Польова, 38) Поле справа відносно центрального входу в корпус.
Сховати
Значит это старое поле, справа от спорткомплекса. А где там трибуны разместили? Слева оно упирается прямо в спорткомплекс, справа дорога. И как с качеством травы или оно всё ещё полуземляное ;-)
Сховати
Справа трибуни. Трава штучна, м'ягка. Як на мене, то норм. В понеділок краще випробую)
Не секрет, что два Сережи - Ребров и Федоров, могли б еще на уровне ЧУ играть минимум несколько лет. Другой вопрос, что у Реброва была более вкусная перспектива, а Федоров решил прекратить играться со здоровьем. Лучше поигрывать за ветеранов и работать где угодно, чем иметь 3-ю группу к сорока годам... Что до Леона, то и так видно, что он не готов! И то, что он себе позволяет прилюдно позориться на поле - его распрекрасно характеризует...
Надіюся інші свідки наступних матчів ветеранів Динамо будуть писати якісь звіти)