Автор: Анатом
Зареєстрований: 24.07.2010
Останній візит: 12.05.2015
7 листопада 2010 13:26
2

На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?

ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга». Інформація Данілова В. Б.

I. Слухали: інформацію Данілова В. Б. про визначення дати проведення та питань порядку денного Загальних зборів Учасників ПЛ.

Враховуючи необхідність розгляду питань, що належать до виключної компетенції Загальних зборів;
у відповідності до вимог пп. 2, 3, 5 ст. 14 Статуту ОПФКУ «Прем`єр-ліга»:

Постановили:
1.1. Провести 18 листопада 2010 року Загальні збори Учасників ПЛ у м. Київ в готелі «Hyatt Regency Kyiv» (вул. А. Тарасової, 5). Початок засідання о 1400.
1.2. Для виконання умов п. 1 ст. 15 Статуту ОПФКУ «Прем`єр-ліга» клуби на Загальних зборах Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга» повинні представляти їх належним чином уповноважені представники.
1.3. Включити до порядку денного засідання Загальних зборів Учасників ПЛ наступні питання:
I. Про невиконання ФК «Арсенал» Київ, ФК «Динамо» Київ, ФК «Дніпро» Дніпропетровськ, ФК «Кривбас» Кривий Ріг Рішення Загальних зборів Учасників ПЛ від 15.06.2010 р. № 15 (п. 8) та від 02.09.2010 р. № 17.
II. Про окремі рішення органів управління ФФУ та органів здійснення футбольного правосуддя ФФУ.
III. Про розподіл платежів солідарності УЄФА.
IV. Про обрання делегатів від ПЛ на ХІІ Конгрес ФФУ.
V. Різне.
1.4. Інформувати Учасників ПЛ та керівництво ФФУ про прийняте рішення.

Цікавий порядок денний, чи не так?

Наприклад, мені зрозуміло, що наїзжатимуть і за непередання прав на телеправа; і за те, що ГМС не передає телеправа напряму ПЛ, а через клуби; і стововно останнього рішення Апеляційного Комітету знайдуть "руку Динамо"; і за платежі солідарності, заморожені в Гореничах - також згадають в контексті нашого клубу...

Мені незрозуміло інше: півтора місяці тому була прийнята "Постанова №25; Про проведення тендеру з продажу пакету телевізійних прав на матчі Чемпіонату України з футболу серед команд клубів ОПФКУ «Прем'єр-ліга» та визначення Офіційного мовника.", в якій був здійснений перший (хоча, який він там перший...) наїзд на наш клуб стосовно телеправ. Відкоментували потім в ЗМІ цей наїзд всі, кому не ліньки, з відповідною зрозумілою тональністю; але, от, відповідних коментарів з боку керівництва нашого клубу - не було! Не було, бо не було офіційної заяви клубу з приводу згаданої Постанови ПЛ (та й наступної, Постанови №28, місяць тому), не була офіційно пояснена позиція клубу стосовно згаданих проблем, і т.д. Бо я не вважжаю адекватною реакцією пояснення третіх заступників других осіб клубу в першій передачі "Футбольний код" з цього приводу - їх все-одно ніхто не слухав; позиції (точки зору) клубу, та й багаточисленних уболівальників клубу в питанні телеправ, для прикладу, - не було оприлюднено офіційно!...

А що вже говорити про замішування в скандал з договірняком славного імені нашого клубу..., (мовляв, "Металіст" - конкурент "Динамо"), і практичне мовчання з цього приводу Ігоря... А, на мою думку, вже давно мала б бути розглянута в Дисц.Комі ПЛ відповідна справа зі звинуваченнями власника та посадових осіб "Металіста" в наклепі! Мало того, на мою думку, паралельно вже мав би бути підготовлений і поданий позов в Лозанну стосовно незадоволення встановленої (ланцюжком Дисц.КомПЛ-КДК-АК ФФУ) суми компенсації за цей наклеп! Хоча б для того, щоб в Лозанну справа по договірняку все ж таки потрапила..., так, для гарантії:)...

Хотів би в цьому блозі побачити думки інших уболівальників "Динамо" з піднятої проблеми...

Я спокоен :) знаеш Анекдот про Матодора , Модный рестаран в Мадриде и Быка? :) он езе заканчивается "сегодня они маленьие, потому, что мотодору не повезло.." Вот такое же чудо блюда с формулировкой "Данилову не повезло..." будет там подано при реально попытки исключить ДК и Днепр из ПЛ ;) Коломойский это ему же не гопота подзоборная)))
Сховати
Поки що - можна бути ВІДНОСНО спокійним з цього приводу. Але: Ахметов не облишив спроб захопити ФФУ. Якщо вже він КС підпорядкував..., то... А, якщо таке станеться - де буде Коломойський?