Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 1143
Список досить дивний. Крім тих, хто згаданий у коментарях нижче, немає Дуелунна, Вербича, четвірки тих, хто був в оренді в Чорноморці, можливо ще хтось. А якщо вирішили перевірити лише молодняк, то навіщо тоді Бойко?
Показать
Africanda-S, основная обойма игроков первой команды (как видим, за исключением Бойко и Супряги) выходит из отпуска чуть позже. В том числе и все легионеры, кроме Кендзеры. Поэтому в этом списке нет того же Вербича, Родригеса, Дуэлунна и остальных.

Что же касается четверки из Черноморца, то у них еще один тур в первой лиге предстоит сыграть (16 числа), а после отпуск. И планируют ли их смотреть под первую команду Динамо - пока вопрос.
Ну і яке представництво безперечного лідера цього сезону? Аж один гравець - Забарний.
Показать
Africanda-S, товарняк, ротация. А кого бы вы предложили, кроме Бущана? Витя с очередной микротравмой, на Макаренко нужно глянуть, потому Сергея нет. Зина вернулся. Каравай и Шапа на усиление. Не ищите заговор там, где его нет
то, что Миколенко будет на Евро в основе, думаю, ни у кого сомнений не вызывает
У Бесєдіна явно вкрали гол. Ноги захисника, що лежав, були ближче до лінії воріт, ніж Бесєдін.
Показать
Africanda-S, а воротар далі. Тому це офсайд. Бо тільки один гравець СІ був ближче до воріт, ніж Бес.
Аfricanda-S, Вы правы! Ноги лежачего были ближе к воротам, чем Беседин. Чистый гол! Так ведь нам объяснил Лучи в подобном эпизоде в небезызвестном матче ЧУКра. А Лучано ведь АВТОРИТЕТ, куда уж нам сирым. Хотелось бы услышать его трактовку этого эпизода.
Є одна неясність. Раніше писали, що після завершення чемпіонату Буяльському робитимуть операцію (тобто планову?) і що він через це пропустить ЄВРО-2020 і, можливо, початок наступного чемпіонату. А тут про операцію ні слова. Так вона буде цього літа чи ні?
Показать
Africanda-S, Вроде как решил, что будет делать операцию когда сломается.
Зразу видно, що Міля щирий патріот Києва (див. його торбу). Це приємно.
Показать
Africanda-S, але з граматикою російської у нього проблеми :)
Дід Панас, який сенс!? Щоб ці Арсенали і Роми також також вилетіли з єврокубків? Ніхто з цією трійцею зв'язуватися не буде, нема дурних!
Показать
Africanda-S, так они и так не попали в ЛЧ, как их исключат) А Арсенал даже в ЛЕ не попал, у них тоже свободный календарь. Это не Суперлига, а просто спаринги, почему бы и нет?
mrWwW, читайте перший абзац новини. Безумовно, можна залишити команду на ТШ, але, вважаю, тільки за умови надзвичайних обставин. А які такі обставини були у Шевченка? Я ще розумію, напередодні якогось міні-турніру, товариського матчу, але ж не перед чемпіонатом Європи, коли важлива кожна година у підготовці і дрібниць не буває. А тут ГТ полетів розвіятися на 48 годин, а можливо і більше. Інший ГТ, Р. Ротань розважається з Коноплянкою і Селезньовим замість готувати молодіжку до матчу з Тереччиною. А все тому, що у них куми в УАФ керують.
Показать
Africanda-S, та в нас і преЗЕдент працює без відпочинку, як раб на галерах. Не те що попередник...
Ну от яка потреба була у Шевченка кидати тренувальний табір збірної і мчатися у Португалію на фінал ЛЧ? З Абрамовичем цілуватися? Хіба це не вияв непрофесіоналізму? Для прикладу: Луческу взагалі не вилазив з бази Динамо, там жив цілодобово.
Показать
Africanda-S, не защищаю Шеву, но... есть только два вопроса:
1. Какое отношение имеет это к новости?
2. В сборной маленькие дети (и нет больше взрослых) их нельзя оставить и на пол дня?
Палкінд навіть не приховує свого роздратування. І така тональність коментаря щодо Пятова багато говорить про нездорову морально-психологічну атмосферу в Шахтарі. Чи не пора вже самому Палкінду писати заяву на звільнення?
Показать
Africanda-S, згоден. Палкін якось зовсім без поваги до Андрія.
Чекаємо чергового провалу вічно рум'яного Русика?
Показать
Africanda-S, я вже навіть не пригадаю настільки слабкої молодіжки,якщо Русіка залишать,то і наступний цикл буде про...но((
Ничего не найдено.