Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 72
Africanda-S, ви хоч розумієте самі що написали? Ментальні проблеми??? Серйозно? Для початку погугліть ,що це перед тим як писати або раз вже написали то обгрунтуйте свою відповідь адже ,якщо ви часом не особстий лікар Олега, що знає такі подробиці психологічного стану людини то я можу сказати , що ви 3,14здобол і неук і до того ж заздрите судячи за все, що людина може розпочати нове життя з новою жінкою в силу бажання та можливості ( але точно не ментальних розладів).
Показать
VoValdo, певно ви теж дон жуан...Знайти чергову куклу , а ля "поматросил та бросил" не проблема з таким "баблом" як у Олега ...А ось зберегти сім"ю , виростити в ній 3-4 дітей та поставити їх на ноги на зарплату в 300 баксів ...думаю і Гусєву булоб проблематично...Крім того ж попереднім двум жінкам з дітьми йому також прийшлося б еліменти платити з тих таки 300 баксів...Так , що ви праві в одному " красиво жить не запретишь"...І ніхто йому не заздрить , просто це піар - заради піару..і його ( Олега) це не красить...
Лука, Тому що Динамо - це колгосп!
Показать
Прикро...сумно..
Невдахи!
Де там лучексоботи які стрибали коли призначали мурческу г.т.?
Показать
VoValdo, та не переживайте, скоро повилазять... Сьогодні відсидяться а завтра повилазять. А ні, он у Жмурика вже вилазять.
Major, а в чому гарна новина? В тому що замість того ,щоб когось придбати нормального повертають "форварда" ,який забиває раз на півроку?! Вчергове розумію наскільки убогою стала гра і результати команди,якщо хтось радіє поверненню Раміреса...
Показать
VoValdo, це у будулая форварди забивають раз на півроку. Як тільки людина переходить до адекватного тренера - чомусь починає забивати...
То з принципу не догравали б з тими йолопами матч, якщо вони неадекватні(
Динамо таке Динамо, навіть свої інтереси не може відстояти(
Показать
VoValdo, То знайди іншу команду і там дописуй своє ...мно!
STN, Так але трохи не так. 50% від майбутнього трансферу з Жирони в інший клуб. Тобто, якщо Циганкова Жирона продасть за 200 лямів то суркіс отримає 100 і тоді цей трансфер перевершить суму Челсі за Мудрика)
Показать
VoValdo, ну-ну
VoValdo, вы правы!)
dynamic1927, Його щк три роки тому потрібно було продавати і виручили б тоді 15-20 лямів. А продавати тільки тому,що Віктор не захотів продовжувати контракт то виглядає так аьи якісь бабки зрубати в останній момент.Попередній коментатор все вірно сказав, ІМС вкотре показав свою недолугість та недалекоглядність в трансферній політиці та управлінні командо вцілому!
Показать
а кто бы играл слева если бы его раньше продали а ? кто то был лучше на лавке? поэтому до конца и держали...не кем заменить его и теперь будет проблема слева..
VoValdo, а ви впевнені, що три роки тому за нього давали 15-20 млн?
А в нього прям "відчуття" є))) Гнати діда втришия разом з суркісом!
Показать
VoValdo, і кума, кума і кума :)))
вигризли нічию у Колоса - Красені!
Показать
VoValdo, випередили мене поділитись цією радістю
ЦІкаво , а як сетанта буде рахувати прибутки? В цій ситуації вони можуть бути в плюсі ,а скажуть що в мінусі і ніхто нічого не доведе!
Показать
VoValdo, Цей канал не з України, там бухгалтерія доволі прозора для податківців, тобто в розвиненій державі збрехати не вийде та і не прийнято там брехати за подадтки, бо дуже жорстко стежать та карають за порушення;) Тому сумніватися у прозорості прибутків саме сетанти неприходиться
Ничего не найдено.