26 жовтня 2009 19:52
5

Виталий ДАНИЛОВ: "Мы работаем над созданием института независимого судейства"

24 вересня 2009 р. на Загальних зборах Учасників ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ було прийняте рішення про необхідність заснування незалежного інституту суддівства. Ця організація має бути створена з метою надання українському арбітражу можливостей для самостійного розвитку та гарантування неупередженої роботи суддів.

− Ситуація навколо арбітражу, у тому числі матчу «Дніпро» - «Динамо», вкотре демонструє низький рівень довіри до арбітрів. Про це свідчить реакція гравців і вболівальників, − відзначив Президент Прем’єр-ліги Віталій Данілов.

Без сумніву, судді можуть помилятися, як і всі люди. Але це далеко не перший та, ймовірно, не останній випадок, коли навіть офіційні особи не впевнені у ненавмисності помилок.

Тому ми працюємо над створенням інституту незалежного суддівства. Ця ідея вже давно реалізована нашими англійськими колегами. Вона зробить неможливим зовнішній вплив на результат матчу та зніме будь-які протиріччя.

Нині над питанням створення незалежного інституту суддівства працюють досвідчені фахівці з числа колишніх арбітрів, спеціалістів та функціонерів футбольної галузі. Віталій Данілов вважає, що проект резолюції про створення незалежного інституту суддівства може бути винесений на розгляд вже наступних Загальних зборів Учасників ПЛ 1 грудня 2009 р.
Виталий ДАНИЛОВ: − Ситуація навколо арбітражу, у тому числі матчу «Дніпро» - «Динамо», вкотре демонструє низький рівень довіри до арбітрів. Про це свідчить реакція гравців і вболівальників Этот тормоз хоть понимает,что морозит?Гравці і вболівальники ДК в захваті від суддівства!!! А ты,тюлень,заплати свой взнос за брошенную ради кротовских подачек команду! ОБОРОТЕНЬ!!!
Институт судейства имени ахметова.
Да интересно за какие бабки он летал в англию для ознакомленин. В принципе он же не деректор а так тряпка значит летал не законно на деньги команд.А значит .....
Угу, институт "независимого" судейства возглавит Любош Михел. Знаем мы этих "досвідченних фахівцiв".
Ага--"мы работаем"!!! знаем мы как ты работаешь!!! тут нужно доверие,а где ты его уже успел заработать!!! неохота описывать его холуйство...пока не разбирутся с премьер-лигой этот вопрос никак не решить.