20 квітня 2024 10:39

Владислав ДУБІНЧАК: "Ми налаштовані взяти реванш за ту поразку в Житомирі"

Захисник «біло-синіх» поділився очікуваннями від наступного матчу команди проти «Полісся», а також розповів про помилки, яких динамівці припустилися у попередній грі з «Минаєм».


- Поєдинок з «Минаєм» у підсумку вийшов складнішим, ніж ви могли собі уявити після першого тайму?

- Вважаю, що в першому таймі ми добре зіграли – забили два голи, не дали супернику абсолютно нічого створити. Те, що гра давалася дуже легко, на початку другого тайму зіграло злий жарт – далася взнаки якась розслабленість. Але добре, що ми знову зібралися, у кінці забили третій м’яч та здобули три очки.

- Якби у першому таймі реалізували більше моментів, цей гол у відповідь вже не повернув би інтригу в грі?

- Так, згоден. На жаль, у нас трохи присутня ця проблема – не реалізовуємо свої моменти. Але це футбол, ти можеш реалізовувати геть усі моменти. Якби так було, футбол, напевно, був би нецікавим.

- Ви вже аналізували цей матч? У чому була помилка під час пропущеного м’яча?

- Так. Під час передачі з флангу ми дуже глибоко сіли, центральна лінія не підстрахувала пас під себе – тому і пропустили.

- Чи відчувалося, що це було догравання матчу, враховуючи, що навіть склади змінилися у порівнянні з груднем?

- Ні, зовсім не відчувалось, адже ми зіграли лише одну хвилину. Підходили до цього матчу як до чергового туру чемпіонату.

- Попереду матч з «Поліссям», яке у першому колі здобуло перемогу. Чим запам’ятався той поєдинок?

- Хороша команда. Ми програли, тому зараз налаштовані взяти реванш за ту поразку в Житомирі. На мою думку, тоді ми самі втратили свій шанс виграти той матч, хоча все було в наших руках – ми вели в рахунку, граючи у більшості. Ми самі припустилися непотрібних помилок, через які програли той матч.


- Багато експертів тоді виділяють у складі «Полісся» Бені Макуану, який не зіграє через травму. Кого ще ти би виділив у складі суперника?

- Я би виділив Артема Козака. Не через те, що він мій друг, вважаю його лідером команди. Він один із найнебезпечніших гравців у складі «Полісся». І у першому матчі саме він забив переможний гол.

- За тренуванням уважно слідкував Сергій Ребров. Наскільки це мотивує проявляти себе під час тренувань? Це ж не перший його візит?

- Так, він точно був і перед попереднім матчем з «Минаєм». Звісно, це додає мотивації. Ми розуміємо, що за прогресом кожного спостерігають, і кожен має шанс поїхати на Євро. Тому кожен гравець викладається на свій максимум.