16 квітня 2024 17:02

Пікфорд та Гарнер серед п'яти гравців "Евертона", які можуть покинути клуб влітку

Цього сезону "ірискам" загрожує реальна загроза пониження в класі в Прем'єр-лізі, адже вони перебувають на відстані двох очок від зони вильоту. Крім того, з "Евертона" цього сезону було знято вісім очок за порушення ФФП.


За інформацією видання, найімовірніше п'ятеро футболістів можуть покинути клуб у найближче трансферне вікно. Джаррадом Брентвейтом та Амаду Онана цікавляться різні топклуби АПЛ та Європи. Чутки, що вони можуть покинути "Евертон", не згасають протягом останніх кількох місяців у різноманітних ЗМІ. Цих футболістів буде втримати важко.

Крім того, мерсисайдський клуб можуть покинути Домінік Калверт-Льюїн та Джеймс Гарнер. Щодо нападника, "Евертон" вже виставив цінник у розмірі 40 млн фунтів стерлінгів, а до півзахисника раніше проявляли інтерес "Тоттенгем" та "Ньюкасл".

Також у списку можливого трансферу на вихід називають лідера команди "Евертона" Джордана Пікфорда. За нього керівництво клубу вимагатиме від 30 до 40 млн фунтів стерлінгів в разі інтересу з боку потенційних покупців. Втім, голкіпер безсумнівно є дуже цінним гравцем клубу, ніж будь-хто інший. Вболівальники, безперечно, будуть дуже стурбовані тим, що чекає на них у майбутньому, якщо Пікфорд покине клуб наприкінці сезону.