16 квітня 2024 13:42

Макманаман вважає "Сіті" фаворитом пари з "Реалом": "Мадридцям буде важко. Вони додали Беллінгема, але не такі сильні, як "міщани"

Стів Макманаман назвав лідера у парі «Манчестер Сіті» – «Реал».


Перший матч між цими командами до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів закінчився нічиєю з рахунком 3:3. Гра у відповідь відбудеться завтра, 17 квітня.


«Я вже казав, що, на мою думку, «Реалу» треба забити кілька голів на «Етіхаді», щоб пройти далі. За рахунку 3:3 «Сіті» має бути явним фаворитом.


Вони діючий переможці, команда у гарній формі та знову на вершині Прем'єр-ліги. Якщо вони виграють на «Етіхад», то вийдуть у наступний раунд. Вони забили чотири голи у ворота «Реала» два роки тому, і минулого року вони також забили чотири голи «Реалу». Я думаю, що «Реалу» знову буде важко, якщо подивитися на склади команд і те, що сталося в минулому.

Наступного року «Мадрид» буде сильнішим. Вони додали Джуда [Беллінгема], але якщо добре придивитися до складів команд, виявиться, що «Мадрид» не такий сильний, як «Манчестер Сіті».

Я очікував, що "Сіті" буде близьким до вершини ліги, і я думаю, ми всі очікували, що вони дійдуть до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Але саме тут розпочинається справжня Ліга чемпіонів. Це та частина турніру, в якій залишаються лише топові команди», – сказав колишній півзахисник «Реала» та «Манчестер Сіті».