15 квітня 2024 19:00

Перша ліга U-19 ДЮФЛ. "Динамо" - "Діназ" 6:0. Звіт про матч

У понеділок, 15-го квітня, відбувся матч чемпіонату України у Першій лізі U19 дитячо-юнацької футбольної ліги за участі «Динамо».


У рамках 10-го туру групи 1 наша команда зустрічалася із вишгородським «Діназом». Це був домашній поєдинок для нашої команди, він пройшов на полі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі. Нагадаємо, у грі першого кола перемогу святкували динамівці з впевненим рахунком 4:1. У звітному матчі наша команда забила ще більше м’ячів у ворота суперника та перемогла з результатом 6:0.


На перших хвилинах вишгородці намагалися захопити ініціативу, але перший же випад господарів трохи охолодив запал гостей, коли Пашко влучив у поперечину! Через хвилину динамівці мали другий реальний шанс повести у рахунку, коли воротар «Діназа» Дворко невпевнено прийняв м’яч, але Лобко невдало зіграв на добиванні. Ще через кілька хвилин голкіпер суперника виручив свою команду після дальнього удару Дикого. Зуміли гості відбитися і після кількох поспіль подач від кутової позначки.


Загалом, як видно, у поєдинку відчувалася тотальна перевага «біло-синіх», уся гра проходила на чужій половині поля, і гол, як кажуть, назрівав. Тому не дивно, що ще до перерви наша команда змогла відзначитися двічі. Щойно завершилися перші пів години гри, наші хлопці змусили суперника помилитися під час чергової подачі кутового: Лобко виграв верхову боротьбу, і рикошетом від голови Альтшулера м’яч залетів у ворота – 1:0. А через чотири хвилини унаслідок багатоходової комбінації м’яч було переведено з правого флангу на лівий, звідти сферу доставили до Саленка, і Роман чудовим ударом з лінії штрафного майданчика подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.


До великого рахунок міг доводити Редушко, але зі штрафного, призначеного метрах у 20 від воріт, спрямував м’яч вище поперечини. Зазначимо, що майже кожна атака нашої команди завершувалася ударом по воротах суперника.


Після перерви розгром вишгородців продовжувався. До наступного взяття воріт призвів штрафний удар, який метрів з 24-х майстерно виконав Коробов – м’яч за цікавою траєкторією залетів під праву стійку – 3:0. Незабаром ще один м’яч записав до свого активу Дикий. З першою спробою у вигляді дальнього удару впорався Дворко, але одразу двоє динамівців опинилися на добиванні, Лобко покотив м’яч на Дикого, і тому із меж воротарського майданчика залишалося вразити вже порожні ворота – 4:0.


Також відзначимо небезпечний стандарт, який заробив Редушко у півколі перед штрафним майданчиком. Сам Богдан його і виконав, але спрямував м’яч набагато вище воріт. Найближчим до того, щоб скоротити відставання у рахунку був Захарків, але він якимось дивом двічі впродовж однієї атаки не зміг переграти Кіблицького.


Динамівці ж своїми моментами розпорядилися краще і провели ще два м’ячі наприкінці поєдинку. На 81-й хвилині Янчишин з півкола перед штрафним майданчиком ударом низом довів рахунок до 5:0, а вже у компенсований до другого тайму час остаточний результат встановив Бурлаков, який прийняв м’яч у центрі штрафного майданчика, розвернувся та влучно пробив у лівий від себе кут воріт – 6:0.


Зазначимо, що у рамках наступного, 11-го туру динамівці вирушать до Полтави, де у гостях зустрінуться із місцевою ДЮСШ ім. І. Горпинка.


Перша ліга U19 ДЮФЛ. 10-й тур


«Динамо» - «Діназ» – 6:0 (2:0)


15.04.2024. Київ, НТБ «Динамо»


«Динамо» U19: 1. Кіблицький, 19. Коломієць (23. Третяк, 70), 16. Коробов (5. Бойко, 74), 15. Дикий, 11. Губенко (2. Приймак, 59), 14. Янчишин, 8. Саленко (13. Хамко, 74), 10. Редушко (18. Люсін, 70), 7. Пашко (к), 21. Калин, 9. Лобко (20. Бурлаков, 62).


Голи: Альтшулер (30, автогол), Саленко (34), Коробов (50), Дикий (62), Янчишин (81), Бурлаков (90+2).


Фото: ФК "Динамо"