12 квітня 2024 16:01

Боснич про Онана: "В "Інтері" його прикривали три захисники, у МЮ він не так захищений, як в Італії, де оборона – ціле мистецтво. Після кожного удару було відчуття, що він пропустить"

Марк Босніч висловився про гру воротаря «МЮ» Андре Онана.


«Я дивлюся багато європейського футболу, і мені було приємно спостерігати, як він минулого сезону допоміг «Інтеру» вийти у фінал Ліги чемпіонів і був гарний у Серії А.


Він був зовсім винятковим, і коли він перейшов до Манчестер Юнайтед, я думав, що це дуже вдала покупка. До цього він працював із тен Хагом в «Аяксі», був у юнацькій системі «Барселони», гарний у грі на виходах. Але цього сезону він дуже розчарував. Після кожного удару було відчуття, що пропустить м'яч. Я не знаю, що там відбувається.


У «Манчестер Юнайтед» він не такий захищений. Я співчував йому. Прем'єр-ліга – найбільше випробування для воротаря, оскільки ти не такий захищений як в Італії, де оборона – це ціле мистецтво. В «Інтері» його дуже добре прикривали три центральні захисники.


Повільно, але чітко можна побачити ознаки того, що він бере себе в руки. Я знаю, що багато людей заперечать, однак я вважаю, що останнім часом, особливо в першому таймі проти «Ліверпуля», він був чудовий», – сказав колишній воротар МЮ Марк Босніч.


Онана пропускає в середньому 1,48 гола за гру в АПЛ. Камерунець провів 31 гру у чемпіонаті, з яких 9 – на нуль.