11 квітня 2024 09:06

Автор жарту про Ямала Херман Бургос відреагував на бойкот з боку "Барселони" та ПСЖ

Екс-тренер мадридського «Атлетико» та коментатор іспанського телеканалу Movistar+ Херман Бургос вибачився за свій вислів на адресу 16-річного вінгера «Барселони» Ламіна Ямала, яке призвело до бойкоту журналістів телеканалу з боку гравців синьо-гранатових /4 фінали Ліги чемпіонів.

«Хотів би я мати такі здібності, як у цього хлопця. Це був коментар, зроблений без наміру будь-кого образити. Ми говоримо про футбол, ні про що інше. Якщо він відчув себе ображеним, я шкодую і приношу публічні вибачення. Це був наміром. Іноді гумор призводить до неприємностей. Зараз доводиться пристосовуватися до всього, і це те, що ми робимо», — сказав Бургос в ефірі телеканалу Movistar+.


Нагадаємо, перед матчем «ПСЖ» — «Барселона» (2:3) екс-асистент Дієго Сімеоне в мадридському «Атлетіко» Херман Бургос, який виступає як коментатор Movistar+, заявив у прямому ефірі, що якщо у Ямала щось піде не так у футболі, він завжди може почати жебракувати. Це спричинило бойкот телеканалу з боку гравців обох команд після матчу.