9 квітня 2024 21:43

Роман ГРИГОРЧУК: "Не бачу жодного сенсу садити Брагару та Путрю на лаву запасних лише тому, що вони підуть у кінці сезону"

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук розповів про завдання команди на кінцівку весняної частини чемпіонату.


«До матчу з «Олександрією» це було питання стратегічне. Зараз ситуація стала значно краще. Але ми не можемо сказати, що ми вирішили всі завдання і нас нічого більше не цікавить.

Зараз ми повинні зробити все, щоб ми піднялися якомога вище. Поки є теоретичні шанси - ми повинні виходити на кожну гру з завданням потрапити у топ-5. Розуміємо, що шанси невеликі. Але якщо є хоч один шанс - ми мусимо боротись за це.


А що ми маємо робити? Награвати молодих гравців? Як правило, це показує, що це не має змісту. Вони мають і так грати, вирішуючи наші завдання. У нас підуть у кінці сезону Брагару та Путря. Їх потрібно садити, а інших гравців ставити у склад? Я у цьому не бачу жодного змісту.


Ми говоримо зараз про те, що визначаємо для себе подальші цілі. Ми виходимо на кожну гру заради перемогти, набирати очки. Щоб виграти 10 матчів потрібно перемогти у першій грі. Якщо ти не виграєш першу - ти вже не переможеш 10 ігор», - сказав Григорчук.

Після 22 матчів у активі одеської команди 29 очок та 9-те місце у таблиці УПЛ, відставання від 5-го «Руху», який має на 1 гру більше - 10 очок.