5 квітня 2024 23:44

"Айтнтрахт" розписав нічию з "Вердером" у матчі з двома видаленнями - бременці перервали тривалу серію поразок

Айнтрахт у рамках матчу-відкриття 28-го туру чемпіонату Німеччини 2023/24 розділив очки з Вердером (1:1). Звіт читайте на "Футбол 24".


Вердер підходив до поєдинку у Франкфурті, маючи за плечима 5-матчеву безвиграшну серію при чотирьох поразках поспіль. Айнтрахт вважався явним фаворитом зустрічі.


"Орли" дійсно були дещо активнішими, володіючи м'ячем від 57% до 70% часу та завдавши майже вдвічі більше ударів. Більшість господарі провели з меж штрафного, що теж непогано – втім, бременці довгий час трималися на рівних (в тому числі і за очікуваними голами). Загалом, гра виглядала рівно й цікаво, та й моментів у ній вистачало.

Бракувало тільки голів. У першому таймі їх так і не забили. Цікавіше стало по перерві: на 62-й хвилині Вердер несподівано відкрив рахунок внаслідок подачі зі стандарту – Стаге підхопив її на лінії воротарського й пробив у дотик, Трапп парирував, а Вельковіч зіграв на добиванні. 0:1! А ще за шість хвилині Стаге залишив бременців у меншості, влетівши прямою ногою в коліно Баоя.


Айнтрахт швидко відігрався зусиллями Тути, якому вдалося прибігти на правий кут воротарського й замкнути навіс Пачо. 1:1! Це сталося на 77-й хвилині, а вже на 87-й склади зрівнялись! Червону отримав Тута, який наступив шипам на ахіл Агу.


За такого розкладу Айнтрахт вже не забивав, та і Вердер не став лізти вперед. У підсумку, фінальний свисток зафіксував результативну нічию. Бременці завершили 4-матчеву серію поразок і залишились десятими з 31 очком у активі. Франкфурт тримається шостим з 41 заліковим балом.