1 квітня 2024 18:44

Сергій ДОЛГАНСЬКИЙ: "У першому таймі матчу з "Динамо" нам не вистачало сміливості грати у футбол"

Головний тренер полтавської «Ворскли» Сергій Долганський прокоментував поразку у матчі з «Динамо» (1:5).


«Наша команда надто легко пропускає голи. Це непокоїть. Ставлення гравців до матчу, якість їхньої гри – це буде для нас плюсом у майбутньому. На початку матчу гравці вийшли на поле та були невпевненими у собі. Я сьогодні казав команді, що найголовнішим буде сміливість – сміливість грати у футбол. На початку цього не вистачало.


Гра давалася, у «Динамо» практично не було моментів. Але коли ми мали моменти – ми не мали сміливості загострювати гру, брати на себе відповідальність.

У другому таймі я побачив, що команда спіймала кураж, вона почали загострювати, були добрі атаки. Але не було балансу між захистом та нападом. Команди рівня «Динамо» користуються цим.

Ми ще не зіграли жодної гри поспіль одним складом. Ми не можемо знайти баланс у захисті. Фланговий захисник грає у центрі захисту. Багато інформації для роздумів та багато позитиву, чого раніше не було.

Лідери нашої команди, які пропускали матч, можуть взяти гру на себе, не бояться відповідальності. Вони є лідерами. Граємо тим складом, який ми маємо. Ми не можемо скаржитися на те, що хтось пропускав матч. У нас достатньо гравців, які мають грати на такому ж рівні і мати шанс, коли лідери відсутні.

Під час тривог ми багато спілкувалися із командою. гравці можуть грати у футбол, але їм не вистачає впевності.

Хлопці відновлюються та готуються до кубкової гри. Це боротьба за трофей, шанс його виграти цього сезону. Залишилося лише 2 гри.

Було достатньо комбінації та можливостей забити гол. Але забили лише 1. Позитив, що забили, але є моменти, якими не користуємось.

Футбол без глядачів – це наче PlayStation. Футбол – для глядачів. Це емоції і те, заради чого ми ним займаємось. Велика подяка вболівальникам ми граємо для вас. Дякуємо ЗСУ, що дозволяють нам грати у цей час. Дякую вам. Героям слава!» - сказав Долганський.


Фото - ФК «Верес»