1 квітня 2024 08:09

"У них немає нічого в мозку". Екс-гравець "Челсі" обрушився з критикою на команду


Колишній захисник «Челсі» Франк Лебеф розкритикував команду Маурісіо Почеттіно за їхню гру в більшості в матчі 30-го туру чемпіонату Англії з «Бернлі» (2:2).


«Гаразд, сезон для вас уже закінчився, але ви граєте з «Бернлі» 11 проти 10, тож вони збираються виграти… а потім вони розчиняються. Нічого не відбувається, ви ведете 1:0 до перерви, повертаєтеся і через три хвилини пропускаєте гол, потім намагаєтеся трохи пограти і забиваєте ще один гол, а потім кажете: «Добре, добре», а потім знову стає жахливо.


Вони мали програти цю гру. 11 проти 10. "Челсі" проти "Бернлі". Для мене це кінець. Це несправедливо стосовно вболівальників, історії клубу та колишніх гравців – до яких ставлюся і я, і деякі інші, які спостерігають за цим і настільки шоковані ситуацією.


Це несправедливо по відношенню до всіх цих людей, і я не знаю, що вони, власники та гравці, там роблять. Гравці не мають витривалості, нічого в серці, нічого в мозку, вони не знають, що робити на полі.

Якщо ви граєте 11 проти 10, ви повинні розгромити команду проти якої граєте, але вони дозволили їм повернутися і ледве не програли. Це жахливо! Це непрофесійно. Це несправедливо, знову ж таки, стосовно людей, які люблять клуб», – наводить слова Лебефа Metro з посиланням на ESPN.