30 березня 2024 23:33

"Це було особливо": англійські ЗМІ не стримали захвату від виступу Мудрика – чим Михайло підкорив журналістів

Челсі у більшості не зумів обіграти Бернлі, однак Михайло Мудрик відіграв увесь матч. Англійська преса оцінила виступ українського футболіста.


У суботу, 30 березня, Челсі вдома провів нічийний матч з Бернлі в рамках 30-го туру АПЛ, який закінчився із рахунком 2:2.


Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі лондонців, відігравши усі 90 хвилин. Українець заробив пенальті для господарів та вилучення для суперника.

Відео заробленого пенальті Мудрика дивіться в нашому телеграм-каналі


Англіські ЗМІ прокоментували та оцінили гру зірки збірної України проти передостанньої команди чемпіонату.

Evening Standard – 7/10

«У першому таймі на українцеві двічі сфолив Ассіньйон, що призвело до його вилучення та виходу Челсі вперед. Він же організував гол Дісасі, який не був зарахований за допомогою системи VAR».

Football.London – 7/10

«Виглядав жваво та створював проблеми для Бернлі. Той фінт, що він зробив на початку гри, щоб змусити Бернлі заробити жовту картку – це було особливо.


Повинен був краще реалізувати свій шанс на 35 хвилині. Але компенсував це чудовим забігом з пенальті та червоною карткою перед перервою».


Goal – 8/10

«Кілька небезпечних моментів з хорошими передачами, прострілами і хорошими зв'язками з іншими. Заробив пенальті, хоч і трохи випадково, і створив момент для Джексона в другому таймі, але форвард змарнував свій шанс».

90min – 7/10


«Ентузіазму не можна заперечувати, і він становив реальну загрозу протягом усього матчу. Заробив пенальті і створив кілька перспективних моментів у другому таймі. Все ще бореться за послідовність у заключній третині».