12 березня 2024 17:25
25

"Динамо" – "Зоря" 2:0. Перемога завдяки голам Ваната і Попова

"Динамо" – "Зоря" 2:0


"Динамо":
1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вівчаренко – 6. Бражко, 10. Шапаренко, 8. Шепелєв, 22. Кабаєв, 9. Волошин – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 25. Дячук, 30. Діалло, 34. Сирота, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 77. Беніто, 91. Маткевич, 99. Пономаренко


"Зоря": 1. Сапутін - 35. Капустян, 55. Джордан, 29. Токар, 10. Рейс, 21. Башич, 4. Клод, 51. Писаренко, 22. Мічин, 38. Долбнєв, 11. Ндур

Запасні: 34. Набит, 18. Байрук, 80. Гільєрме, 37. Мариновський, 39. Герреро, 26. Доронін


«Динамо» – «Зоря» ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні, 12 березня, «Динамо» проведе матч у рамках 21-го туру чемпіонату України, в якому зустрінеться зі «Зорею». Старт зустрічі – о 15:30.


Варто нагадати, що минулого туру кияни втратили очки, розійшовшись миром з «Вересом» – 1:1. Тим часом луганська команда здобула перемогу, впоравшись зі закарпатським «Минаєм» – 2:0.


На сьогоднішній день підопічні Олександра Шовковського посідають 4-е місце в УПЛ, маючи в своєму активі 35 залікових балів після 17-ти матчів. Команда Юрія Коваля, своєю чергою, перебуває на 12-й сходинці з 19-ти очками.


Востаннє «Динамо» та «Зоря» зустрічалися в очному поєдинку ще минулого сезону (гру 1-го кола поточного чемпіонату перенесли й досі не зіграли). Тоді перемогу здобула луганська команда, яка тріумфувала з рахунком 1:0.


Цікаво, що на матч зі «Зорею» до обойми киян повертається півзахисник Володимир Бражко, який відбув дискваліфікацію. Водночас не допоможуть «біло-синім» Віталій Буяльський та Навін Малиш, які продовжують відновлюватися після травм.


Щодо гостей, то в них є достатньо багато втрат у зв’язку з тим, що їхні гравці орендовані саме у «Динамо». Так, не зможуть допомогти луганській команді за умовами орендного договору Антон Боль, Олександр Яцик, Вікентій Волошин, Артем Бенедюк, Ігор Горбач та Артем Слесар.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Караваєв, Попов, Михавко, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Шепелєв, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі буде Віталій Романов.


Транслюватимуть гру канал «2+2», YouTube-канал FootballHub та клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 15:30 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Дуже важко було переглядати цей матч. М‘яча не видно було, очі в такій напрузі...
Это был не просто автобус а целый double - decker. Но сегодня ДИНАМО, помня Верес, уже не ошибались. И не ошибся и Шовковский Всех с победой.
Сховати
tolik, Ще за рахунку 1-0 Волошин видав "розкішний" пас супернику на вихід один на один з Бущаном. На диво, ключка Попова в останню мить попала в м'яч, а не в ногу суперника.
Сховати
Santos, як що я правильно розумію, в підкаті грав Міхавко
По такой погоде сложно что-то обсуждать. Выиграли - и хорошо.
З перемогою. Важкий футбол, на такому полі, але головне результат.
Как же обидно за Шапу, как невовремя он травмировался. Если бы не та травмы, попал бы под распродажу, когда забрали Витю, Забарного и Миколенко. Все для этого у него было. А теперь вернуться на прежний уровень в окружении таких партнеров практически нет шансов.
Кто-то из Динамо в чате, я смотрю ))). Или Жора от скуки читает и минусит? )))
Если не забивать мертвому Вересу и второму составу Зари, можно, конечно, потом поругать судью или комментатора.
Судя по счету, что такое "наступать на грабли", Сашо объянить им не смог
Все тренерские начинания и желания тупо разбиваются об исполнительское мастерство футболистов. Все до безобразия просто - крайне низкий уровень игроков, даже для задачи внутреннего чемпионства. О международной арене смешно даже думать.
м ячика красного не знайшлось) "підготовка стадіо на вищому рівні"