5 березня 2024 10:51

Анрі про те, що Холанд торкається м'яча найрідше в АПЛ: "Погляньте на кількість голів, наскільки він ефективний. Видатний футболіст"

Тьєррі Анрі похвалив статистику Ерлінга Холанда в АПЛ.


У студії Sky Sports обговорили співвідношення між числом торкань та голів нападаючого «Манчестер Сіті» у Прем'єр-лізі.

Холанд робить менше всіх торкань у АПЛ у середньому за 90 хвилин (23,7). Слідом за цим показником йде нападник "Манчестер Юнайтед" Расмус Хейлунн (28,2).

«Можна перевернути цю таблицю. Ми говоримо «найменше дотиків до АПЛ», але подивіться на кількість голів. Це можна розвернути в інший бік. Можна обговорити те, наскільки він ефективний, як він може допомагати.

Думаю, минулого року він почав робити це трохи краще. А забиватиме він завжди.

Я не буваю в роздягальні, щоб знати, про що його просив Пеп у першому таймі. У другому таймі [матчу з «Манчестер Юнайтед»] я побачив Холанда мобільнішим, частіше вступаючим у боротьбу.

Коли ти гравець, що діє в такій манері, то коли м'яч летить в один бік, ти йдеш на захисника, який знаходиться на протилежному боці. Просто він знає, що є інші якісні гравці, котрі можуть зіграти. Але часом у великих матчах дещо складно. Тоді можна не стояти осторонь, а розташуватись прямо перед захисником і подивитися, чи не вдасться зробити знижку або притримати його, поки хтось із партнерів не підійде. Або розвернутися.

Ніхто не хоче грати проти нього. Він видатний футболіст», – сказав Анрі.