5 березня 2024 08:28
5

"Х*єплей? Залиште цю хрінь для романтиків". Вацко прокоментував скандальний гол Криськіва у матчі "Шахтар" – "Кривбас"

Український журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився щодо суперечливого епізоду у поєдинку 19-го туру УПЛ Шахтар – Кривбас (5:2).


"Фейр-плей? Та х*єплей. Залиште цю хрінь для романтиків. Криськів не порушив жодного правила футболу.


Це епізод, який показує важливу відмінність між тим, у кого є менталітет переможців і тим, хто ще не готовий вигравати матчі такого рівня, такої ваги, такої відповідальності. Навіщо отим ефемерним "фейр-плей" ви знімаєте відповідальність з футболістів Кривбаса, які вийшли на матч проти чинного чемпіона країни перемагати?

Дібанго стоїть, просить вибачення у Зубкова, ще п'ятеро поруч. Криськів ставить м'яч вводити у гру і жодного футболіста Кривбаса поруч! Ніхто не стає перед м'ячем, щоби Криськів попросив виконання по свистку. Ніхто! Цьому в ДЮСШ вчать, а тут матч за чемпіонство.

А коли у вас є можливість заробити 40 мільйонів євро, поставте кожен сам собі запитання: "Скільки із вас будуть космонавтами-романтиками, а скільки – роботами-прагматиками? Все, що не порушує правила гри, має право на існування, коли на кону чемпіонство", – сказав Вацко у програмі "Вацко Live".
"Хуєплей" - це він про себе
Повна дурня.
Арбітр дав свисток при порушенні , зупинив гру і підходив до лежачого футболіста подивитися в якому він стані. Футболісти Шахтаря в цій ситуаціі не повинні були продовжувати гру поки суддя на дав дозволу.
Суддя мав відразу зупинити атаку Шахтаря.
Але завжди є "фактор" Шахтаря.
Віте прийшов транш с террікона! Удар мав бути по свистку!!!! А от одним можна без свистка, а інші в Ужгород будуть їздити кожен раз.
Вікторе, а хіба арбітр не повинен після зупинки гри підійти до гравця, що лежить і запитати чи потрібна йому допомога лікарів? Про це чомусь мовчок. Повністю погоджуюсь з Akela!
Такі і "журналізди" як той Криськів - за гроші вони не "космонавти-романтики", а кротячі шлюхи