29 лютого 2024 23:15
1

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: "Засинаю під крапельницею і прокидаюся тільки через 6 днів. Думав, що поспав годин 20"

Колишній нападник «Динамо» Артем Мілевський розповів подробиці того, як опинився у комі.


- З чого все розпочалося. Ми дивилися футбол. Це був «Реал» - «Уніон» в Лізі чемпіонів (матч пройшов 20 вересня 2023 року – прим.). Ми дивилися його з Серьогою. Я трохи як зазвичай на той час дав джазу, ромчик попивав. Ми з Серьогою посперечалися, умовно коли вже закінчувалася гра.


- Розкажи, хто такий Серьога.

- Серьожа – це мій близький товариш, ми з нещодавніх часів дуже добре дружимо, він акціонер в букмекерській конторі, яка знаходиться в Європі. У нас зійшлися інтереси, ми часто проводимо час разом, думаємо над всілякими проєктами разом.

Він дуже хороша, добра людина, який нагадує трошки мене в його віці. Дивимося ми футбол. Посперечалися ми з ним, він каже: «Тьома, вже треба їхати. Може, з’їздимо, прокапаємося? З’їздимо до лікарні». Я кажу: «Почекай, завтра. Завтра, завтра, завтра».

- Тобі було погано?

- Мені не було погано, але я розумів, що вже трошки час з цього виходити. І все відтягував. Приїхала наша спільна подруга Ірка Ашкеназі. І ми посперечалися, якщо «Реал» виграє, то я погоджуюся і їдемо прокапатися. Умовно, тільки прокапатися, на той момент мова йшла тільки про це.

0:0, 94-95-та хвилина, Беллінґем забиває, а Серьога казав, що якщо «Реал» виграє, то їдемо. Я кажу: «Добре, домовилися». Часу вже скільки, 23.45. Викликали лікарню, погрузилися туди і виїхали. Приїжджаємо, я: «Зараз прокапаюся і по домівках знову».

В підсумку склалося так, що та ні, молодий чоловіче, вам потрібно залишитися. Я знову-таки без паніки думаю, ну залишитися день-два умовно, зробити всі процедури, і все, я вільний, буду гуляти, повернуся живчиком. В підсумку, я засинаю під крапельницею. Тобто, мене присипляють, я засинаю. І прокидаюся умовно кажучи тільки через 6 днів. Ти можеш собі уявити?


Але я коли прокинувся, моє перше враження було, що у мене було багато снів, уривками, раз ситуація, два ситуація, третя, четверта. І я думав, що мені просто дали якесь снодійне, і я поспав може годин 20, 24. І коли я прокидаюся, весь в дротах. Пацани стоять. Кажуть: «Привіт, ти нормально? 6 днів спав». Як лікарі пояснили та хлопці, я був 6 днів у штучній комі, - сказав Мілевський.
Допився
░▄▄██████▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
▀▀▀▀▀███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░▀▀████████░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░███████░░░░░░░░░▄░░░░░░░
░░░░░░███████░░░░░░░░▄██░░░░░░
░░░░░▄██████▀░░░░░░░▄█████▄░░░
░░░▄█████▀▀░░▄▄▄▄▄▄██████░██░░
░▄█████▀░▄███████████████████░
▄████▀░▄███████████████▀████▀░
█████░████████▀▀███████▄▄▄▄▄▄░
████░▄██████████▄░▀███████▀▀▀▀
████░░████████████░▀▀▀▀▀░░░░░░
░█████████████████░░░░░░░░░░░░
░░████████████████░░░░░░░░░░░░
░░░▀█████████████▀░░░░░░░░░░░░
░░░░░░▀▀▀▀███████▄▄▄▄░░░░░░░░░