26 лютого 2024 17:08
5

Офіційна заява UPL TV та Setanta Sports щодо ситуації з матчем "Олександрія" - "Шахтар"

Сьогодні, 26 лютого, під час трансляції матчів 18-го туру VBET Ліги виникли технічні несправності із сигналом матчу «Олександрія» - «Шахтар».


На жаль, цього разу не вийшло оперативно виправити всі технічні неполадки та надати глядачам Setanta Sports можливість подивитись матч.


Ми приносимо свої щирі вибачення перед вболівальниками за незручності та зіпсований футбольний день.


UPL TV знаходиться на початку свого шляху і, на жаль, ніхто не застрахований від технічних збоїв. Ми докладемо всіх зусиль, щоб подібні ситуації не повторювались і глядачі могли отримувати безперебійний доступ до перегляду матчів на всіх заявлених платформах.

Вони, що там вважають, що ніхто не працює, а тільки дивляться футбол. Придурки, де повтори матчів?
Вчора дивився Динамо на Сетанта, то жах... Зловив себе на думці, що востаннє таку транляцію дивився в 90х, коли на "засніженому" екрані аналогвого ТБ, час від часу, замість футболістів можна було розгледіти лише їхні силуети, а по переміщенню камери можна було здогадатися на які ворота йде атака... Сьогодні, це вже вишня на торті)))
PS. Оформив підписку вперше(заради Динамо Шовковського) за 109грн/міс(+інтернет 200грн, мегого 400грн...), але платити за таке - це мазохізм і збочення(((
Сховати
UA, матчі УПЛ на Сетанті можна дивитись не оформлюючи підписку
Сховати
dynamic1927, ого, дякую))), восени було ж по іншому?
Сховати
UA, будь ласка)