26 лютого 2024 11:45

Володимир БРАЖКО: "Невеликі проблеми в обороні у нас є, але ми знаємо, як ці недоліки усунути"

Півзахисник Динамо Володимир Бражко прокоментував перемогу своєї команди над Металістом 1925 року в матчі 18-го туру Української Прем'єр-ліги.


— Ми чудово попрацювали у Туреччині, під час проведення навчально-тренувальних зборів. Знаю, що невеликі проблеми в обороні ми маємо, але ми знаємо, як ці недоліки усунути, — зазначив Бражко.

— У грудні Динамо грала з Металістом 1925 року на стадіоні імені Валерія Лобановського. Суперник змінився відтоді?

- Так. Вони мають нового головного тренера, є багато новачків, вони грають за іншою схемою.
— У вас у старті вийшов один новачок Тарас Михавко. Як він показав себе на зборах?

— Думаю, що Тарас має непогане футбольне майбутнє. Усі у команді його підтримують. Однак все у футболі залежатиме лише від нього самого, як він намагатиметься в кожній грі, на кожному тренуванні.

— Вже на 5-й хвилині ваш колишній одноклубник Денис Гармаш відкрив рахунок у цій зустрічі. Які думки були в тебе на той момент?

— Хотілося якнайшвидше відігратися і здобути перемогу.

— Як показав перебіг поєдинку, харків'яни, забивши гол, почали грати від оборони. То що гол Гармаша певною мірою допоміг динамівцям?


— Припускали, що діятимемо першим номером. Звісно, пропустити швидкий гол у наші плани не входило. У першому таймі нам не виходило реалізовувати гольові моменти. Цей компонент ми покращили у таймі другому.


— Динамо грало краще ніж восени?

- Не можу сказати. Є моменти, які потрібно покращувати у нашій грі. Подивимося, як ми зіграємо у наступних матчах. Тоді можна буде щось конкретно казати.